NEA

Skoda, 15.000.000 αυτοκίνητα από το 1905!

1500000-SKODA-PRODUCED

Η Skoda διανύει μια περίοδο αναγέννησης με τις πωλήσεις να σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα από 7 μοντέλα.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα: Το μικρό Citigo, το οικονομικά προσιτό Rapid και τη νέα Octavia. Μια ασημί Octavia λοιπόν, τελευταίας κοπής, αποτέλεσε το επί 15-εκατομμυριοστό αυτοκίνητο που παρήχθη με τα σήματα της Skoda από το 1905 έως σήμερα. Το επετειακό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε στα τέλη του Ιανουαρίου και σηματοδοτεί την δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας με επενδύσεις σε εργοστάσια, ανθρώπινο δυναμικό και έρευνα.

Στόχος της Skoda είναι η κατασκευή και πώληση 1.500.000 αυτοκινήτων ετησίως σε ένα χρονοδιάγραμμα έως το 2018. Με ισχυρή βάση στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, η Skoda πέτυχε την παραγωγή περίπου ενός εκατ. αυτοκινήτων το 2012, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!