ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Σουηδίας, η πρώτη νίκη της Volkswagen!

886x498px_vw-20130210-1101

O Σεμπαστιάν Οζιέ πραγματοποίησε την 8η νίκη του αλλά τα πανηγύρια είναι ακόμη μεγαλύτερα για την Volkswagen που σημείωσε την 1η της στο WRC!

886x498px_vw-20130210-1162Στις παγωμένες ειδικές της Σουηδίας ο Σεμπαστιάν Οζιέ επικράτησε καθολικά απέναντι στους αντιπάλους του και απόλαυσε την πρώτη του νίκη με το Polo R κερδίζοντας τις 10 από τις 22 ειδικές διαδρομές (μαζί με την Power Stage). Ο Γάλλος συνεχίζει την εξαιρετική του εμφάνιση (ήταν δεύτερος στο Μόντε Κάρλο) και δεν αγχώθηκε καθόλου από τον συμπατριώτη του Σεμπαστιάν Λεμπ ο οποίος τερμάτισε (με αρκετά μεγάλη διαφορά) το DS3 WRC στη δεύτερη θέση. Να υπενθυμίσουμε πως ο ρέκορντμαν της Citroen έχει επιλέξει για φέτος τέσσερα ράλι για να αγωνιστεί (θα τον δούμε ξανά στην Αργεντινή και στην Γαλλία) ενώ από την άλλη η επιστροφή της VW στα ράλι (είχε κάποιες διακρίσεις το 1983 και 1988 με Golf GTI) αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Το τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μαντς Οστμπεργκ μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση αφήνοντας πίσω του τον Γιάρι Λάτβαλα. Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία μετά το ράλι Σουηδίας. Στον επόμενο αγώνα το WRC βγάζει… υπερατλαντικό εισιτήριο καθώς ταξιδεύει στο Λατινική Αμερική για το ράλι του Μεξικού (εδώ το πρόγραμμα).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!