NEA

Fiat, ακόμη φτηνότερο το Panda!

fiat panda 343

Η Fiat παρουσιάζει το νέο Fiat Panda με νέες μειωμένες τιμές στη νέα της τηλεοπτική καμπάνια…

Το Panda, το αγαπημένο αυτοκίνητο πόλης της Fiat, είναι ευέλικτο και οικονομικό, ενώ έχει τη δυνατότητα να σας πάει πραγματικά παντού, μιας και στην έκδοση 4Χ4, είναι το μικρότερο της αγοράς. Δηλαδή, μπορεί να κινείται εύκολα στην πόλη, όπως ένα scooter, αλλά και να σας πηγαίνει στα χιόνια, όπως ένα πανίσχυρο SUV! Κι όλα αυτά από €8.500!

Το νέο Fiat Panda διατίθεται στην ελληνική αγορά με μία πληθώρα οικονομικών κινητήρων, ώστε να μπορεί κανείς να βρει εκείνον που του ταιριάζει καλύτερα. Διατίθενται κινητήρες βενζίνης από 0.9lt, που είναι ο πρωτοποριακός Turbo κινητήρας της Fiat TwinAir, με τα 85hp και τα €0 τέλη κυκλοφορίας, καθώς και ο αξιόπιστος κινητήρας 1.2 69hp. Το Panda προσφέρεται και με τον οικονομικό πετρελαιοκινητήρα της Fiat 1.3 75hp. Χαρακτηριστικά χαμηλή είναι η κατανάλωση που ξεκινά για τους βενζινοκινητήρες από 4,2lt/100km (μικτή διαδρομή) και για τον κινητήρα πετρελαίου από 3,9lt/100km.

Εκτός από την ευρεία γκάμα κινητήρων, το Panda προσφέρεται με ποικιλία εκδόσεων. Έτσι, για τους “πιο περιπετειώδεις χαρακτήρες” διατίθεται η έκδοση 4×4. Το Panda 4×4 είναι εφοδιασμένο με ένα σύστημα μετάδοσης που παρέχει «ροπή ανάλογα με τη ζήτηση» (Torque on demand) και διαθέτει δύο διαφορικά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη σύμπλεξη. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) το οποίο προσφέρει και λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού. Είναι πραγματικά ένα “SUV Τσέπης”, που μπορεί κανείς να αποκτήσει από €14.200 (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια).

Το Panda Trekking είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στις εκδόσεις 4×2 και 4×4, συνδυάζοντας εμφανισιακά χαρακτηριστικά «εκτός δρόμου» με ένα σύστημα έξυπνης μπροστινής κίνησης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Traction+. Το Panda Trekking, που προσφέρεται από €12.700-με απόσυρση και προωθητική ενέργεια- θα ικανοποιήσει όλους όσους θέλουν να αισθάνονται τη μέγιστη ευελιξία αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια στην πόλη, ενώ θέλουν και να διασκεδάζουν με τις συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης που μπορεί να βρουν στο δρόμο τους και να είναι πάντοτε έτοιμοι για εκτός δρόμου οδήγηση σε κάποιες από τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Το νέο Panda προσφέρεται τώρα από €8.500 με απόσυρση και προωθητική ενέργεια. Η τιμή αναφέρεται στην έκδοση βενζίνης 1.2 ΡΟΡ 69hp. Εκτός από την πολύ ελκυστική τιμή απόκτησης, προσφέρεται και ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω FGA Bank από 0% προκαταβολή, 5,25% επιτόκιο, ως 72 δόσεις.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!