NEA

Kia, concept… έκπληξη στη Γενεύη!

Kia-Urban-Concept-Geneva (7)

H κορεατική εταιρία επιφυλάσσει μία έκπληξη για τους επισκέπτες της ελβετικής έκθεσης παρουσιάζοντας το Provo Concept…

Το δικό της… Mini μοιάζει αναζητά η Kia αφού πίσω από κάθε concept car και τις αντιδράσεις του κοινού εξαρτάται η παραγωγή ενός μελλοντικού μοντέλου παραγωγής. Άλλωστε, η κατεύθυνση που έχει ακολουθήσει εδώ και χρόνια η Κia σε σχέση με την Hyundai είναι η πιο σπορ, κάτι που ενισχύεται και από το ταχύτερο pro cee’d GT που θα παρουσιαστεί στην ίδια έκθεση.

Αν κρίνει πάντως κανείς από το Provo μάλλον θα εύχεται κάποια στιγμή να το δει στην παραγωγή αφού πρόκειται για ένα όμορφο σύνολο με κόμπακτ εμφάνιση που θυμίζει αρκετά το Citroen DS3. Και αν ισχύει η φήμη ότι η κορεατική εταιρία αναζητά τον αντίπαλο του Mini τότε το γερμανικό μοντέλο θα τα βρει στα σίγουρα σκούρα τόσο από τιμολογιακής πλευράς όσο και από θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!