NEA

Kia, πρώτες φωτογραφίες για το pro cee’d GT!

Kia-Pro_Ceed_GT_2014 first (4)

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του πιο καυτού Kia που έχει κατασκευαστεί ποτέ…

Kia-Pro_Ceed_GT_2014 first (3)Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (αρχές Μαρτίου) το ενδιαφέρον στον χώρο της Kia θα μονοπωληθεί από τις ισχυρότερες εκδόσεις pro cee’d GT και cee’d GT που εξελίχθηκαν και σχεδιάστηκαν στην Ευρώπη. Εξοπλίζονται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.6 GDI  που αποδίδει 204 PS και 265 Nm με την ισχύ να περνά στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Σύμφωνα με την κορεατική εταιρία τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 7,9 sec.

Kia-Pro_Ceed_GT_2014 first (1)Σχεδιαστικά τα GT ξεχωρίζουν από τα δυναμικά LED ημέρας, την διπλή απόληξη της εξάτμισης (αναμένεται η σχετική φωτογραφία), τις 18άρες ζάντες με τα ενισχυμένα δισκόφρενα με τις κόκκινες δαγκάνες ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με την υπογραφή της Recaro. Όπως και η πρόσφατη γενιά cee’d, έτσι και οι ταχύτερες εκδόσεις GT θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Zilina στην Σλοβακία από τα μέσα Μάιου με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!