NEA

Suzuki, με νέο SX4!

Suzuki-SX4_2014_1000 (1)

Ένα από τα πρώτα κόμπακτ crossover επανέρχεται με νέα σχεδίαση και βελτιωμένο εφ’ όλης της ύλης…

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Suzuki είναι το SX4 το οποίο σχεδιάστηκε από το κέντρο Giugiaro και κυκλοφόρησε στην αγορά το 2006 κάνοντας ντεμπούτο στη Γενεύη. Στην ίδια έκθεση κάνει ντεμπούτο η νέα γενιά που χαρακτηρίζεται από τις αυξημένες διαστάσεις και με αμάξωμα μήκους 4,3 m. Μάλιστα το νέο SX4 είναι μεγαλύτερο κατά 150 mm από το τωρινό μοντέλο ενώ η διεύρυνση του μεταξονίου κατά 100 mm προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για τους επιβάτες (το πορτμπαγκάζ από 270 λίτρα αυξήθηκε στα 430).

Κάτω από καπό υπάρχει ο γνώριμος βενζινοκινητήρας 1,6 lt (με πεντάρι σαζμάν) ενώ θα υπάρχει και ο ντίζελ Multijet 1,6 lt της Fiat (με κιβώτιο έξι σχέσεων, υπενθυμίζεται πως το SX4 και το Sedici μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη). Θα υπάρξει και αυτόματη έκδοση με κιβώτιο τύπου CVT.

[accordion close=”1″ title=”Περισσότερα στο σχετικό δελτίου Τύπου.“]
  • Εμφάνιση «γνήσιου» crossover
  • Μεγαλύτεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές
  • Κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.600 κ. εκ.
  • Νέα γενιά τετρακίνησης ALLGRIP 4WD
  • Από τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων στην κατηγορία
  • Η πρώτη διπλή ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή παγκοσμίως

Το νέο Suzuki SX4 παρουσιάστηκε επίσημα στην 83η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το νέο μοντέλο παραγωγής, βασίζεται στο πρωτότυπο S-Cross που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το 2012. Η Suzuki αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού στην κατηγορία των crossover, επενδύει σε ένα νέο «γνήσιο» crossover, διατηρώντας  την ονομασία SX4, με το “S” να συμβολίζει τη Suzuki, το “X” την πρωτοπορία της εταιρείας στα crossover και το “4” την τεχνογνωσία της στην τετρακίνηση.

Το νέο SX4 ενσωματώνει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της Suzuki, χρησιμοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία της μάρκας στα compact αυτοκίνητα και υιοθετώντας στοιχεία από την πολύχρονη εξειδίκευσή της στα τετρακίνητα. Η εμφάνιση είναι δυναμική, όπως αρμόζει σε ένα crossover όχημα και συνδυάζεται με έξυπνες και πρακτικές λύσεις διαμόρφωσης του εσωτερικού. Οι χώροι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της κατηγορίας με το μεταξόνιο να είναι στα 2,6 μέτρα και τον χώρο αποσκευών στα 430 λίτρα.

Οι κινητήρες του νέου SX4 είναι βενζίνης και πετρελαίου 1.600 κυβικών εκατοστών απόδοσης 120 ίππων και συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 και 6 σχέσεων ή ένα 7άρι CVT με paddles στο τιμόνι. Παράλληλα το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει από τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία του. Νέας τεχνολογίας είναι και το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, με τέσσερις λειτουργίες κατ’ επιλογήν του οδηγού, για ιδανική οδική συμπεριφορά και ασφάλεια σε κάθε είδος οδοστρώματος. Το νέο SX4 εξοπλίζεται επίσης με σύστημα Engine Auto Start Stop, ESP, επτά αερόσακους, καθώς και την πρώτη παγκοσμίως διπλή συρόμενη γυάλινη ηλιοροφή.

Η κατασκευή του νέου Suzuki SX4 θα γίνεται στο εργοστάσιο της Magyar Suzuki στην Ουγγαρία και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Βασικά χαρακτηριστικά

•    Εμφάνιση «γνήσιου» crossover

Η σχεδιαστική ταυτότητα του νέου SX4 χαρακτηρίζεται από το στιβαρό σπορτίφ σχήμα, τις καθαρές γραμμές και την εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση.

•    Μεγαλύτεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές

To νέο μοντέλο εξυπηρετεί απόλυτα τη σύγχρονη οικογένεια προσφέροντάς κορυφαίους χώρους επιβατών καθώς και αποσκευών (430 λίτρα VDA).

•    Νέα γενιά τετρακίνησης 4WD με τεχνολογία ALLGRIP

Το νέο σύστημα τετρακίνησης προσφέρει τέσσερις κατ’ επιλογήν λειτουργίες για καλύτερη απόδοση κάτω από κάθε είδους συνθήκες.

•    Από τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων στην κατηγορία

Χάρη στον βελτιωμένο κινητήρα του, την εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση και τα εξελιγμένα υλικά κατασκευής αμαξώματος που προσφέρουν χαμηλότερο βάρος, το νέο SX4 έχει αξιοσημείωτα χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για την κατηγορία του.

•    Η πρώτη διπλή ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή παγκοσμίως

Το νέο SX4 εξοπλίζεται με μια συρόμενη διπλή γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή –την πρώτη που κατασκευάζεται- προσφέροντας μια από τις μεγαλύτερες ανοιγόμενες επιφάνειες στην κατηγορία.

Σχεδιασμός

•    Συναίσθημα, ποιότητα και αεροδυναμική

•    Εξαιρετικές επιδόσεις  εκτός δρόμου, έξυπνο αυτοκίνητο εντός πόλης

•    Νέα χρώματα που τονίζουν τον δυναμικό σχεδιασμό

Ο σχεδιασμός του νέου SX4 βασίζεται σε τρία χαρακτηριστικά-κλειδιά: Το συναίσθημα, την ποιότητα και την αεροδυναμική. Κάθε ένα εξυπηρετεί το σκοπό του και συνδυασμένα προσφέρουν ακαταμάχητα πλεονεκτήματα.

Η σημασία στην αεροδυναμική απόδοση εκφράζεται σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου, με σκοπό βέβαια να μειωθεί η αντίσταση στον αέρα και ως εκ τούτου και η κατανάλωση καυσίμου. Η γραμμή της οροφής χαμηλώνει στο πίσω μέρος του αμαξώματος, τα πλαϊνά αποτελούνται από λείες επιφάνειες, ενώ οι καθρέφτες και οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να έχουν χαμηλή αντίσταση.

Το νέο SX4 απευθύνεται στο συναίσθημα, τόσο με την εξωτερική όσο και την εσωτερική του σχεδίαση. Το αμάξωμα διατρέχουν χαρακτηριστικές γραμμές που ενισχύουν την οπτική συνοχή, συνδέοντας τον εμπρός προφυλακτήρα με τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ το «ξεχωριστό» στρογγυλεμένο καπό, τα πλαστικά στους θόλους των τροχών και οι ενσωματωμένες στο αμάξωμα μπάρες οροφής, ενισχύουν την αίσθηση δυναμισμού και στιβαρότητας. Στο εσωτερικό, ο πίνακας οργάνων και το ταμπλό έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν δυναμισμό και άνετους εσωτερικούς χώρους.

Αναπόσπαστο χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων της Suzuki αποτελεί η ποιότητα σε κάθε σημείο του νέου SX4. Πολυτελή στοιχεία χρωμίου στο εμπρός μέρος, LED φώτα ημέρας ενσωματωμένα στους προβολείς και πίσω φώτα δύο τμημάτων δίνουν ξεχωριστό τόνο στο εξωτερικό. Από την άλλη, στο εσωτερικό έχει επιλεγεί ειδικός σχεδιασμός του ταμπλό που συνεχίζεται στις πόρτες, μαλακά σε αίσθηση πλαστικά και ευχάριστα στην αφή, καθίσματα που προσφέρουν άνεση και ασημένια διακοσμητικά τμήματα που ομορφαίνουν και χαρίζουν σπορτίφ χαρακτήρα στο εσωτερικό.

Το νέο SX4 θα προσφέρεται σε μια γκάμα δέκα χρωμάτων, ανάμεσά τους και δύο καινούριες επιλογές που τονίζουν τον αστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Πρόκειται για το Crystal Lime Metallic, που με την φρεσκάδα του φέρνει μια νότα εξοχής στην καθημερινότητά και το Amethyst Grey Pearl Metallic που προκαλεί με το βάθος του αναδεικνύοντας το εκλεπτυσμένο σχήμα του αμαξώματος.

Τεχνολογία – Επιδόσεις

•    Ιδανικό μείγμα παντός δρόμου ικανοτήτων και εντός δρόμου απόδοσης

•    Κινητήρας που προσφέρει επιδόσεις και φιλικότητα προς το περιβάλλον

•    Σύστημα μετάδοσης που ευνοεί την οδηγική ευχαρίστηση

•    Αξιοσημείωτα χαμηλές εκπομπές ρύπων για την κατηγορία του

Στόχος του νέου SX4 είναι να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό επιδόσεων και απόδοσης. Το σύστημα τετρακίνησης  του χαρίζει ικανότητες κίνησης ανάλογες ενός SUV, η οδηγική συμπεριφορά είναι κοφτερή και άμεση στο πρότυπο του Swift, το μεγάλο μεταξόνιο χαρίζει ευθυβολία και σταθερότητα στις μακρινές αποστάσεις, ενώ η χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, συμβαδίζουν με τις σύγχρονες περιβαλλοντολογικές απαιτήσεις.

Κινητήρες

Το νέο SX4 εξοπλίζεται με δύο κινητήρες 1.600 κυβικών εκατοστών που εξασφαλίζουν επιδόσεις και οικονομία σε εξαιρετικό βαθμό.

Διατίθεται ένας κινητήρας βενζίνης που αποτελεί εξελιγμένη εκδοχή του σημερινού M16A της Suzuki, με νέα όμως εξαρτήματα χαμηλότερου βάρους και μικρότερης αντίστασης τριβής προς όφελος της οικονομίας καυσίμου χωρίς απώλεια στην ιπποδύναμη και τη ροπή.

Ο δεύτερος κινητήρας καταναλώνει πετρέλαιο και έχει εξαιρετική οικονομία καυσίμου, χάρη στη χρήση και εδώ εξαρτημάτων χαμηλού βάρους και τριβής. Ο υπερσυμπιεστής καυσαερίων μεταβλητής γεωμετρίας (variable geometry turbocharger) εξασφαλίζει πλούσια ροπή από τις χαμηλές στροφές, ενώ το νέο ειδικά εξελιγμένο καπάκι κινητήρα, απορροφά το θόρυβο και τους κραδασμούς, βελτιώνοντας την άνεση των επιβατών.

Κιβώτια ταχυτήτων

Ο βενζινοκινητήρας συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, με κλιμάκωση που συνδυάζει επιδόσεις και οικονομία. Η ακαμψία του κιβωτίου είναι ενισχυμένη για την μείωση των κραδασμών και του θορύβου. Ο πετρελαιοκινητήρας προσφέρεται με ένα χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων με κλιμάκωση τέτοια, ώστε να ευνοείται η οικονομία καυσίμου.

Προαιρετικά, θα διατίθεται και ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT, το οποίο προσφέρει ανά πάσα στιγμή τον ιδανικό συνδυασμό επιτάχυνσης, ροπής και οικονομίας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες κίνησης του οχήματος. Δίνει επίσης τη δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας, με 7 προεπιλεγμένες σχέσεις που ο οδηγός μπορεί να αλλάζει χρησιμοποιώντας τα paddles χωρίς να αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι.

Περιβαλλοντική απόδοση

Η Suzuki εξέλιξε το νέο SX4 με στόχο να έχει εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Η προσθήκη συστήματος Engine Auto Start Stop (EASS) δίνει έμφαση ακριβώς σε αυτό, αυξάνοντας την οικονομία, περιορίζοντας τις εκπομπές ρύπων και κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστη την οδηγική εμπειρία, αφού μειώνονται οι κραδασμοί και ο θόρυβος του κινητήρα.

Στόχος για το νέο SX4 με το βενζινοκινητήρα* είναι τα 125 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο στη δικίνητη έκδοση με το χειροκίνητο ή το CVT κιβώτιο και τα 136 g/km για τις τετρακίνητες εκδόσεις. Τα αντίστοιχα νούμερα για τον πετρελαιοκινητήρα* είναι 110 g/km για τις δικίνητες και 115 g/km για τις τετρακίνητες εκδόσεις. Αυτές οι τιμές αναμένεται να είναι από τις χαμηλότερες της κατηγορίας.

*Για αυτοκίνητα εξοπλισμένα με EASS

Σημείωση: Οι αναφερόμενες τιμές CO2 είναι προ έγκρισης

Μέγιστη απόδοση και ροπή

Μ16Α Βενζίνης

D16AA Πετρελαίου

Μέγιστη ιπποδύναμη

120 PS / 6.000 rpm

120 PS / 4.000 rpm

Μέγιστη ροπή

156 Nm / 4.400 rpm

320 Nm / 1.750 rpm

Νέο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP 4WD

Η νέα γενιά τετρακίνησης της Suzuki ονομάζεται ALLGRIP και δημιουργήθηκε μέσα από την συνεχή εξέλιξη των φημισμένων 4WD τεχνολογιών της εταιρείας με σκοπό την οδηγική ευχαρίστηση και την παροχή απόλυτης ασφάλειας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης, χωρίς να επιβαρύνεται η κατανάλωση καυσίμου και περιορίζοντας τις επιπτώσεις που έχουν στο περιβάλλον τα περισσότερα τετρακίνητα.

Το νέο SX4 αξιοποιεί στο έπακρο το εξελιγμένο σύστημα 4WD ALLGRIP και τις τέσσερις διαφορετικές κατ’ επιλογήν λειτουργίες που αυτό παρέχει. Απλά με το πάτημα ενός πιεζοπεριστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τις λειτουργίες AUTO, SPORT, SNOW και LOCK.

•    AUTO

Η αυτόματη λειτουργία έχει σαν προτεραιότητα την οικονομία καυσίμου, όταν οι συνθήκες στο δρόμο είναι φυσιολογικές. Το σύστημα μετάδοσης στέλνει ροπή μόνο στους εμπρός τροχούς και μετατρέπεται αυτόματα σε τετρακίνητο όταν «διαβάσει» απώλεια πρόσφυσης.

•    SPORT

Ιδανική επιλογή για επαρχιακούς ή ορεινούς δρόμους με στροφές και συνεχείς εναλλαγές κατεύθυνσης. Το ALLGRIP κάνει τη μέγιστη δυνατή χρήση της τετρακίνησης λαμβάνοντας υπόψη και τη στιγμιαία επιτάχυνση του οχήματος. Στις χαμηλές και μεσαίες στροφές το σύστημα εναλλάσσει συνεχώς τα χαρακτηριστικά απόδοσης ροπής και επιτάχυνσης προς όφελος της απόκρισης του κινητήρα και της οδηγικής συμπεριφοράς.

•    SNOW

Όπως λέει και το όνομά της, η λειτουργία SNOW είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται κατάλληλα σε οδήγηση σε χιονισμένες επιφάνειες ή άλλες αντίστοιχης αντιξοότητας συνθήκες. Μεγιστοποιεί την απόδοση του συστήματος τετρακίνησης σε συνδυασμό με την γωνία του τιμονιού και του πεντάλ του γκαζιού, βοηθώντας την πρόσφυση και την σταθερότητα σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης.

•    LOCK

Επιλογή που συνιστάται για ακραίες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο απεγκλωβισμός του αυτοκινήτου στο χιόνι, στη λάσπη ή την άμμο. Η τετρακίνηση «κλειδώνει» στέλνοντας μεγάλο συνεχώς μεγάλο ποσοστό ροπής στους πίσω τροχούς και αυξάνοντας την ελκτική ικανότητα του οχήματος.

Ανάρτηση και φρένα

Τα αυτοκίνητα της Suzuki, όπως για παράδειγμα το Swift, υιοθετούν ειδικές ρυθμίσεις αμαξώματος για τις αυξημένες απαιτήσεις των ευρωπαϊκών δρόμων. Στο νέο SX4 έχει γίνει εκτεταμένη χρήση αυτών των τεχνολογιών πάντα με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόλαυση και ασφάλεια οδηγού και επιβατών.

Η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από γόνατα McPherson σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ, αλλά και πιο άκαμπτο υποπλαίσιο. Τα αποτελέσματα των οδικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε ευρωπαϊκούς δρόμους αντικατοπτρίζονται στην σταθερότητα και την άνεση, ενώ τα ενισχυμένα σημεία επαφής της ανάρτησης με το αμάξωμα προσφέρουν ακριβέστερο έλεγχο και χαμηλότερο επίπεδο θορύβου.

Το σύστημα πέδησης του νέου SX4 αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους εμπρός και απλούς πίσω. Στις δαγκάνες έχουν χρησιμοποιηθεί νέα αναβαθμισμένα υλικά που προσφέρουν χαμηλότερο μη αναρτώμενο βάρος και καλύτερη αίσθηση.

Ασφάλεια

•    Ελαφρύ, άκρως απορροφητικό, σε περίπτωση πρόσκρουσης, πλαίσιο και ποικιλία μηχανισμών ασφάλειας με στόχο την αξιολόγηση πέντε αστέρων στο Euro NCAP*

Το νέο SX4, χάρη στην εξαιρετική σταθερότητά του στο δρόμο και το μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης στις καθημερινές μετακινήσεις. Επιπλέον, έχουν ενσωματωθεί στην κατασκευή όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την προστασία των πεζών.

*Βάσει των εκτιμήσεων της εταιρείας

Πλαίσιο TECT: Απορροφητικό σε περίπτωση πρόσκρουσης και ελαφρύ

Το πλαίσιο του αμαξώματος του νέου SX4 είναι κατασκευασμένο βάσει της τεχνολογίας Total Effective Control Technology (TECT). Χάρη στην τεχνολογία αυτή η Suzuki καταφέρνει να επιτύχει υψηλό επίπεδο προστασίας των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης και παράλληλα χαμηλό συνολικό βάρος αμαξώματος.

Παθητική και ενεργητική ασφάλεια

Ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας του νέου SX4 συμπεριλαμβάνει περιοριστή ταχύτητας που εμποδίζει το αυτοκίνητο να ξεπεράσει την επιλεγμένη από τον οδηγό ταχύτητα, σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESP* και σύστημα παρακολούθησης κατάστασης ελαστικών TPMS. Ο εξοπλισμός παθητικής ασφάλειας περιλαμβάνει επτά αερόσακους, που προσφέρουν προστασία σε περίπτωση εμπρόσθιας, πλάγιας ή οπίσθιας πρόσκρουσης, ζώνες ασφάλειας με προεντατήρες και ένα σύστημα περιορισμού της οπισθοχώρησης του πεντάλ του φρένου. Το σχήμα του εμπρός καπό, του πλαισίου του παρμπρίζ, της οροφής, των υαλοκαθαριστήρων και των προφυλακτήρων είναι τέτοια, ώστε να επιφέρουν την λιγότερη δυνατή ζημιά σε περίπτωση επαφής του οχήματος με πεζό.

*Σημείωση: Η ονομασία ESP είναι σήμα κατατεθέν της Daimler AG

Πρακτικότητα και άνεση

•    Εσωτερικό σχεδιασμένο για άνεση σε μεγάλα ταξίδια

•    Από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του (430 λιτρα)

•    Πανοραμική ηλιοροφή με ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα  στην κατηγορία του και η πρώτη παγκοσμίως συρόμενη διπλή γυάλινη οροφή

Η ευρύχωρη καμπίνα επιβατών του νέου SX4 και ο μεγάλος χώρος αποσκευών υπόσχονται ευκολία και άνεση για όλη την οικογένεια, στις καθημερινές απλές μετακινήσεις, αλλά και στα ταξίδια.

Ευρυχωρία και άνεση

Με συνολικό μήκος αμαξώματος 4.300 mm και μεταξόνιο 2.600 mm το νέο SX4 διαθέτει έναν από τους πιο ευρύχωρους χώρους επιβατών στην κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η απόσταση ανάμεσα στους εμπρός και τους πίσω επιβάτες αγγίζει τα 814 mm. Οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων είναι έτσι διαμορφωμένες, ώστε να αφήνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Έτσι, ακόμα και τα μεγάλα ταξίδια είναι άνετα για όλους. Επιπλέον ο χώρος αποσκευών των 430 λίτρων τοποθετεί το νέο SX4 στην κορυφή της κατηγορίας του, ενώ η μεταβλητότητα του πίσω καθίσματος και του πίσω καλύμματος, επιτρέπουν τη μεταφορά αποσκευών διαφορετικού σχήματος και μεγέθους, καθιστώντας το νέο SX4 ιδανικό αυτοκίνητο για οικογενειακή χρήση.

Πανοραμική ηλιοροφή

Το νέο SX4 θα έχει την πρώτη παγκοσμίως* πανοραμική ηλιοροφή που αποτελείται από δύο συρόμενα γυάλινα τμήματα, τοποθετημένα το ένα εμπρός από το άλλο. Η ηλιοροφή εκτείνεται πάνω από τα εμπρός και τα πίσω καθίσματα, κάνοντας την καμπίνα των επιβατών πιο άνετη και προσφέροντας αίσθηση ευρυχωρίας σε όλους τους επιβάτες. Όταν η ηλιοροφή είναι κλειστή η γυάλινη επιφάνεια έχει συνολικό μήκος 1.000 mm, ενώ σε αντίθετη περίπτωση προσφέρει άνοιγμα 560 mm, ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας.

*Σύμφωνα με έρευνα της Suzuki τον Φεβρουάριο του 2013

Διαστάσεις

Νέο SX4  Υπάρχον SX4
Μήκος 4.300 mm 4.135 mm
Πλάτος 1.765 mm 1.755 mm
Ύψος 1.575 mm (τροχοί 16’’)1.570 mm (τροχοί 17’’) 1.565 mm
Μεταξόνιο 2.600 mm 2.500 mm
Απόσταση από το έδαφος Εμπρός 1.535 mmΠίσω 1.505 mm Εμπρός 1.500 mmΠίσω 1.495 mm
Χώρος αποσκευών (VDA) 430 lt 270 lt
Διαστάσεις ελαστικών 205/60 R16205/50 R17 205/60 R16
[/accordion]

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!