ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Toyota, πρωτοπόρος στην υβριδική τεχνολογία!

Toyota-Yaris_Hybrid_2013_1000_a (3)

Η πλήρως υβριδική τεχνολογία της Toyota δεν είναι απλώς η τεχνολογία που οδηγεί στο μέλλον. Είναι το μέλλον. H Τoyota είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που την ανέδειξε ως «τρόπο ζωής»!

Toyota-Yaris_Hybrid_2013_1000_a (2)H Toyota ήταν η εταιρεία που δημιούργησε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο την πλήρως υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive (ΗSD) η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες οδήγησης εναλλάσσοντας τον ηλεκτροκινητήρα με τον βενζινοκινητήρα ή χρησιμοποιώντας και τους δύο μαζί,  ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις.

Μπαταρίες προηγμένης τεχνολογίας και κορυφαίας αξιοπιστίας φροντίζουν να παρέχουν ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα και φορτίζουν τόσο από τον βενζινοκινητήρα μέσω γεννήτριας όσο και από το σύστημα πέδησης κάθε φορά που φρενάρουμε. Τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας είναι μοναδικά.

Κορυφαία οικονομία (μόλις 3,5 λτ./100 χλμ. για το Yaris Hybrid), έως μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και επιπλέον πολύ χαμηλές δαπάνες συντήρησης. Και βέβαια αυτόνομη, εντελώς αθόρυβη ηλεκτροκίνηση με μηδενική κατανάλωση και ρύπους σε ταχύτητες έως 50χλμ./ώρα. Η δε προηγμένη αεροδυναμική σχεδίαση όλων των υβριδικών μοντέλων της Toyota συντελούν περαιτέρω στη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία καυσίμου.

Σήμερα η Toyota διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα υβριδικών οχημάτων στον κόσμο με τα Yaris Hybrid, Auris HSD, Prius, Prius+ αλλά και το Prius Plug-In, το υβριδικό της Toyota που μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες του από απλή παροχή οικιακού ρεύματος διαθέτοντας αυξημένη πλήρως ηλεκτροκίνητη αυτονομία.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!