NEA

LyonHeart K, η επιστροφή της Jaguar E-Type!

lyonheart-k-20

Τι χρειάστηκε για να αναβιώσει η E-Type; Μπόλικη τρέλα και… χρήμα καθώς όλα ξεκίνησαν από το διακαή πόθο ενός Ελβετού επιχειρηματία και την λατρεία του για την E-Type!

Από εκεί και πέρα χρειάστηκε ένα γερό σχεδιαστικό team το οποίο αποτελείται από τους Bo Zolland και Robert Palm. Το γεγονός και μόνο πως θα κατασκευαστούν συνολικά 250 αυτοκίνητα με χρόνο αναμονής/παραγωγής 18 μήνες για το καθένα που θα κοστίζει από 360.000€ (δίχως τους φόρους) ήταν αρκετό για να τους εξιτάρει την φαντασία και να καταλήξουν στο αμάξωμα που βλέπετε στην οθόνη σας!

Ως βάση χρησιμοποιείται το αλουμινένιο πλαίσιο της τωρινής XKR που υποδέχεται το V8 κινητήρα 5,0 lt ο οποίος με την βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 550 PS και 680 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι αντάξιες της ονομαστικής ιπποδύναμης με αποτέλεσμα τα 0-100 km/h να ολοκληρώνονται σε 3,9 sec και η τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 km/h.

Το αμάξωμα έχει μήκος 4,75 m και το απόβαρο κυμαίνεται περίπου στα 1.600 kg. Φυσικά, ο διάκοσμος είναι ανάλογος του κόστους καθώς κυριαρχούν πινελιές από ξύλο, δέρμα και αλουμίνιο διαμορφώνοντας μία εικόνα και αίσθηση αίγλης σε συνδυασμό με τον high tech εξοπλισμό. To Lyonheart K θα παραχθεί και σε ανοιχτή έκδοση κατόπιν παραγγελίας. Με 15 χιλιάρικα επιπλέον, στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!