NEA

KIA, στη Νέα Υόρκη με νέα ψυχή!

Kia-Soul_2014_

Με μεγαλύτερες διαστάσεις και πιο φρέσκια σχεδίαση το νέο Soul κάνει πρεμιέρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού…

NEO-KIA-SOUL-4Στη Νέα Υόρκη κάνει ντεμπούτο το νέο Soul και παρόλο που το λανσάρισμα του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει το καλοκαίρι η εισαγωγή του από την ελληνική αντιπροσωπεία δεν προβλέπεται. Επί του… μοντέλου, η 2η γενιά ξεχωρίζει από την πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση του αμαξώματος και το αυξημένο μεταξόνιο (+15 mm) λόγω της νέας πλατφόρμας στην οποία βασίζεται.

NEO-KIA-SOUL-5Γενικότερα, το Soul διατηρεί το ιδιότυπο ντιζάιν του που είναι αρκετά δημοφιλές στην αμερικανική και ασιατική αγορά ενώ στο εσωτερικό επικρατούν πολλά στρογγυλά στοιχεία που είναι εμπνευσμένα από το αντίστοιχο του Track’ster. Όσον αφορά στους κινητήρες για την ώρα έχει ανακοινωθεί ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.6 GDI ο οποίος με άμεσο ψεκασμό αποδίδει 130 PS και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Αργότερα και οι ντίζελ, τουλάχιστον για την υπόλοιπη Ευρώπη…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!