NEA

Citroen, με DS Rubis στην Σαγκάη!

Citroen-Wild-Ruby (1)

Παρά το περίεργο της ονομασίας η γαλλική εταιρία δείχνει πως σκοπεύει να διευρύνει στο μέλλον την σειρά DS με ένα crossover μοντέλο…

Citroen-Wild-Ruby (3)Στην Κίνα και συγκεκριμένα στην έκθεση της Σαγκάης (20-29 Απριλίου) θα στραφεί το ενδιαφέρον της αυτοκινητοβιομηχανίας όπου θα παρουσιαστούν διάφορα μοντέλα, παραγωγής ή μη. Ένα από τα concept θα είναι και το Wild Rubis το οποίο αποτελεί μία πρώτη προσέγγιση ενός crossover με ξεχωριστή κόμπακτ σχεδίαση και αρκετό χρώμιο γύρω από τους προβολείς.

Citroen-Wild-Ruby (2)Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι επιβλητικές -όπως θα αρμόζει σε ένα μοντέλο παραγωγής που απευθύνεται και στην ασιατική αγορά- με το μήκος του φτάνει τα 4.900 mm. Επίσης μεγάλο είναι και το μεταξόνιό του (2900 mm), γεγονός που εγγυάται την άνεση όσων κάθονται πίσω, ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες αναμένονται. Από την άλλη θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχει και υβριδική εκδοχή του Wild Rubis όταν, όποτε και όπως φτάσει στην παραγωγή.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!