NEA

Nissan, ετοιμάζει σπορ μοντέλο!

Nissan-Esflow-1

Στα άμεσα πλάνα της ιαπωνικής εταιρίας είναι η παραγωγή ενός σπορ μοντέλου που θα είναι μικρότερο από το 370Ζ…

Την ανακοίνωση αυτή έκανε επίσημα ο αντιπρόεδρος της Nissan, ο Andy Palmer. Έτσι, αργότερα το 2013 στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα δούμε ένα πιο προσιτό οικονομικά σπορ μοντέλο από το 370Ζ και φυσικά μικρότερο σε διαστάσεις και κινητήρα (σίγουρα αρκετά κάτω από τους 331 PS του 370Ζ).

Το πρωτότυπο Esflow που βλέπετε στις οθόνες σας -είχε παρουσιαστεί στο Τόκιο πριν από δύο χρόνια- θα αποτελέσει την σχεδιαστική βάση και αν διατηρηθεί η ίδια συνταγή τότε το σπορ μοντέλο παραγωγής θα είναι ένα κλασικό κουπέ 2+2 θέσεων με επιθετική εμφάνιση και σχετικά μικρές εξωτερικές διαστάσεις.

Το εσωτερικό του θα είναι άνετο τουλάχιστον για όσους θα κάθονται μπροστά, ενώ σε υψηλά επίπεδα θα κυμαίνεται και ο εξοπλισμός. Αντίθετα οι Ιάπωνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφέρει κάτι για τους κινητήρες του (ίσως να δούμε τον 1.6 Turbo του Juke), αν και οι φήμες λένε πως θα υπάρχει μια ηλεκτροκίνητη ή μια υβριδική έκδοση.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!