NEA

Renault, ανανέωση για την Laguna!

2013-Renault-Laguna-Phase-3-162

Με την επισήμανση «Collection 2013» η οικογενειακή πρόταση της Renault περνά από μία μικρής έκτασης ανανέωση…

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην ευρωπαϊκή αγορά η γκάμα της Laguna αναβαθμίζεται σε όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων της (liftback, estate, coupe). Κατά τα ειωθότα ενός τυπικού facelift υπάρχει ένα διακριτικό φρεσκάρισμα στα άκρα του αμαξώματος με στάνταρ τα LED ημέρας (αν και το coupe τα διέθετε έτσι εξαρχής).

Η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε την διάθεση και του συστήματος πολυμέσων R-Link που πρωτοείδαμε στο νέο Clio ενώ διαθέσιμο στη γκάμα θα είναι και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Το οποίο, θα συνδυάζεται μόνο με την ισχυρότερη (με τους 175 PS) από τις δίλιτρες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις (υπάρχουν και δύο μικρότερες με 130 και 150 PS).

Tα καλά νέα είναι πως το εξαιρετικό EDC θα προσφέρεται και με την «σωστή» για τα ελληνικά δεδομένα έκδοση 1.5 dCi με μέση τυποποιημένη κατανάλωση 4,3 lt/100km και 113 g/km CO2. Αυτό, βέβαια, που δεν είπαμε από την αρχή είναι πως η Laguna διατίθεται στην χώρα μας μόνο κατόπιν παραγγελίας. Τόσο καλά…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!