NEA

Skoda, πως θα ονομάζεται το νέο της SUV;

SKODA-SNOWMAN-GRAND YETI

Η τσέχικη εταιρία ετοιμάζει το νέο της SUV το οποίο θα τοποθετείται στα χωράφια του VW Tiguan και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2014…

Snowman ή Grand Yeti θα ονομάζεται το νέο SUV της Skoda που θα βασίζεται στο πλαίσιο MQB-A που χρησιμοποιείται ήδη στη νέα Octavia και θα αποτελέσει τη βάση και για τη νέα γενιά VW Tiguan. Το νέο SUV της εταιρίας με τις αυξημένες διαστάσεις θα καλείται να καλύψει τις ανάγκες για μεγαλύτερους χώρους συγκριτικά με το δημοφιλές Yeti.

Μεγαλύτεροι θα είναι οι χώροι για τους επιβάτες καθώς και για τις αποσκευές ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα υπάρχει πρακτική πολυχρηστική πρακτικότητα στις προδιαγραφές ενός MPV. Η εικόνα του από την άλλη θα ακολουθεί ξεκάθαρα τη νέα, επιτυχημένη σχεδιαστική γραμμή της μάρκας με τη χαρακτηριστική μάσκα, ενώ ακόμα δεν είναι βέβαιο αν χρησιμοποιηθούν και εδώ οι στρογγυλοί προβολείς ομίχλης του Yeti.

Σχετικά με τους κινητήρες δεν θα υπάρχει κάποια έκπληξη και θα δούμε τις γνωστές εκδόσεις από την γκάμα της Skoda με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας να συγκεντρώνουν οι 1.4 TSI και 1.6 TDI αν και οι μεγαλύτερες 1.8 TSI και 2.0 TDI θα είναι αυτές με κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Αργότερα, το 2016, θα δούμε και το νέο Yeti που θα βασίζεται στο πλαίσιο MQB-B και θα διατηρεί το ιδιαίτερο γοτθικό σχήμα του αλλά και τα εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν στην κατηγορία του.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!