NEA

O «Γιατρός» στο τιμόνι αγωνιστικού Toyota!

Valentino-Rossi-NASCAR-test drive (2)

Αν νομίζετε πως ένας αναβάτης MotoGP δεν μπορεί να κουμαντάρει ένα αγωνιστικό NASCAR τότε δείτε το βίντεο και θα αλλάξετε γνώμη…

Valentino-Rossi-NASCAR-test drive (1)Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP βρέθηκε στην πίστα Charlotte του NASCAR (βρίσκεται νοτιοανατολικά των ΗΠΑ, στην Καρολίνα) με αφορμή εκδήλωση που διοργάνωσε η Monster Energy για την παρουσίαση του αγωνιστικού Toyota Camry. Με το τέλος της εκδήλωσης ο Valentino Rossi δίχως να το πολυσκεφτεί βρέθηκε στην πίστα πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού NASCAR με τον V8 των 650 ίππων.

Η πίστα Charlotte είναι μία από τις ταχύτερες και πιο απαιτητικές σε δεξιότητα του NASCAR και όπως είναι λογικό εκεί δεν μπορεί να ο καθένας. Μετά από ένα γύρο προθέρμανσης ο Rossi δείχνει να το απολαμβάνει και αν νομίζετε πως ένας αναβάτης MotoGP δεν μπορεί να κουμαντάρει ένα αγωνιστικό NASCAR τότε δείτε το βίντεο και θα αλλάξετε γνώμη…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!