NEA

Renault, ανανέωση για το Kangoo!

Renault Kangoo 2013 (13)

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της εταιρίας, τόσο για τον ιδιώτη όσο και για τον επαγγελματία, περνά από ένα ουσιαστικό facelift…

Με νέα μάσκα, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερο λογότυπο και διάφορες άλλες λεπτομέρειες, το ανανεωμένο Kangoo δείχνει τόσο δυναμικό όσο χρειάζεται ώστε να διαφοροποιείται από το απερχόμενο μοντέλο. Επίσης, σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και ανάμεσα στις διάφορες εκδόσεις του Kangoo π.χ. όπως η ηλεκτροκίνητη Z.Ε. με μπλε βαφή και εφάμιλλες λεπτομέρειες στο αμάξωμα ενώ αλλαγές έχουν γίνει και στο ποιοτικά και τεχνολογικά εσωτερικό.

Σημαντικές βελτιώσεις υπάρχουν στην επαγγελματική όσο και στην επιβατική έκδοση, με διαφορετικά μεταξόνια που έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένους χώρους φόρτωσης (από 2,3 έως 4,6 κ.μ.) καθώς και νέα διάταξη καθισμάτων. Από τις εκδόσεις ξεχωρίζει η νέα Extrem χάρη στο… περιπετειώδες ύφος της σε σχέση με την πιο σοβαροφανή Business της MPV έκδοσης.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων υπάρχουν τρεις εκδοχές του πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi: με 75, 90 και 110 PS. Επίσης, υπάρχει και η αξιόλογη βενζινοκίνητη 1.2 TCe με 115 PS ενώ στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το σύστημα start & stop. Αξίζει να σημειωθεί πως το Kangoo είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα γαλλικά μοντέλα, μιας και από το 1998 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί σχεδόν 3 εκατομμύρια. Στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!