NEA

Dacia, όχι σε μικρότερο από το Sandero!

DACIA-SANDERO-1

H Dacia σημειώνει μεν επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μεγαλώσει και τη γκάμα της με νέα μοντέλα.

DACIA-SANDERO-3Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Renault Carlos Tavares η ρουμάνικη θυγατρική της γαλλικής εταιρείας, παρά τις φήμες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει και παρά το όλο και πιο μεγάλο ειδικό βάρος που παρουσιάζει η συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα παρουσιάσει κάποιο μίνι. Έτσι το πιο μικρό μοντέλο της θα παραμείνει το Sandero, που στην πιο πρόσφατη εκδοχή του βασίζεται σε ένα επιμηκυμένο πλαίσιο του Clio.

DACIA-SANDERO-4Η απόφαση αυτή μπορεί να ακούγεται ασύμβατη με την τρέχουσα ύφεση που πλήττει τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες και ειδικά από τη στιγμή που ένα μίνι με τα σήματα της Dacia θα κόστιζε περίπου 6.000 ευρώ, αλλά ο Tavares έχει καλά επιχειρήματα να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Έτσι λέει ότι τα περισσότερα μοντέλα σημαίνουν αναγκαστικά αύξηση των εξόδων για μάρκετινγκ και προώθηση, προσθέτοντας στο συλλογισμό του και το επιχείρημα πως σε γενικές γραμμές η Dacia παραμένει μια άγνωστη μάρκα και προς αυτήν την κατεύθυνσης θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους και να επενδύσουν. Ίδωμεν, γιατί η ιστορία –και μάλιστα η πρόσφατη- έχει δείξει πως όλες ανεξαιρέτως οι αποφάσεις αλλάζουν…

Με τη συνεργασία του carzine.gr

 

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!