NEA

Ford, φλέβα χρυσού το B-MAX!

Ford-B-MAX_2013_1000u (1)

Σε ποσοστό πάνω από 75% τα νέα B-MAX παραγγέλθηκαν με Ford SYNC, ενώ το 42% των αγοραστών επέλεξε τον βραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost.

Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το νέο Ford B-MAX βρέθηκε το 1ο τρίμηνο του 2013στην κορυφή του πίνακα πωλήσεων μικρών πολυμορφικών στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία ταξινομήσεων μοντέλων Ford που έδωσε η Polk.*

Το Ford B-MAX απέσπασε μερίδιο 15,3%* στις πωλήσεις μικρών πολυμορφικών το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς στην Ευρώπη. Στο διάστημα αυτό, η Ford πούλησε 18.500 B-MAX στις 19 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές της. Η παραγωγή του B-MAX ξεκίνησε στα μέσα του 2012, με πλήρη διαθεσιμότητα στην αγορά από το Νοέμβριο.

Το B-MAX ξεπέρασε σε πωλήσεις τα Citroen C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz και Opel Meriva το 1ο τρίμηνο του 2013.

Πάνω από τους μισούς πελάτες επέλεξαν τις premium εκδόσεις Titanium, το 75% παρήγγειλε το σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC με φωνητική ενεργοποίηση, ενώ το 42% επέλεξε το βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost – ‘Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς’ για το 2012.

«Το νέο B-MAX έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα σε όλη την Ευρώπη, με πολύ ισχυρή ζήτηση από ιδιώτες πελάτες λιανικής» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Με τη σχεδιαστική φινέτσα, το ευρηματικό σύστημα θυρών και τις έξυπνες τεχνολογίες του, το B-MAX έχει αλλάξει τις προσδοκίες των πελατών από ένα μικρό αυτοκίνητο».

Επίσης, διαθέτει το Easy Access Door System της Ford που προσφέρει απαράμιλλη προσβασιμότητα για επιβάτες και αποσκευές μέσω ενός συνδυασμού παραδοσιακών εμπρός θυρών και πίσω συρόμενων θυρών – με ενσωματωμένες κολώνες. Το B-MAX βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια στα crash test του ανεξάρτητου φορέα δοκιμών Euro NCAP.

Το B-MAX κέρδισε τη διεθνή διάκριση ‘AUTOBEST 2013’ πέρσι όπως και το Βραβείο Autonis ως το ‘Πιο Όμορφο Μικρό Πολυμορφικό του 2012’ σε ψηφοφορία των αναγνωστών του Γερμανικού περιοδικού Auto Motor und Sport.

* Αποτελέσματα για 19 Ευρωπαϊκές αγορές που παρακολουθεί η Ford σύμφωνα με τις κατηγορίες των μοντέλων της. Τα δεδομένα της βιομηχανίας συγκέντρωσε η R L Polk & Co., και τα τελευταία στοιχεία αφορούν το 1o τρίμηνο του 2013.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!