NEA

Koenigsegg One:1, για την Κίνα και μόνο!

koenigsegg-ONE-1-2

Το Koenigsegg One:1 δεν είναι ακριβώς καινούργιο μοντέλο, μιας και βασίζεται στο Agera. Είναι όμως ένα ειδικό μοντέλο που η σουηδική εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 5 φορές. Για ισάριθμους Κινέζους πελάτες της.

koenigsegg-ONE-1-3Η επωνυμία One:1 πάντως απεικονίζει και τη φιλοσοφία του, μιας και ένας ίππος θα έχει να μετακινήσει ένα και μόνο κιλό. Δηλαδή ή θα είναι πολλοί οι ίπποι ή λίγα τα κιλά ή και τα δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει μάλλον το τελευταίο, μιας και ήδη το Agera, που όπως είπαμε αποτελεί τη βάση, ζυγίζει 1.330 kg και ο V8 του των 5.000 cc με τα δύο turbo αποδίδει 1.140 PS, ενώ με λίγη ενδυνάμωση και ελαφρώς περισσότερη δίαιτα η αναλογία του 1:1 ή One:1 θα έρθει σχετικά εύκολα. Άλλωστε είναι ήδη 1,17:1.

koenigsegg-ONE-1-1Όσο για τις επιδόσεις αναμένονται συγκλονιστικές, καθώς ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 έχει να επιδείξει 0,85 kg/PS, που όπως και να το κάνουμε δεν απέχουν έτη φωτός από το 1:1 που φιλοδοξεί να επιδείξει το Koenigsegg One:1, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Guangzhou, φέτος το Νοέμβριο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!