NEA

TVR, επιστρέφει στο μεγάλο νησί;

TVR-T350C_2003_1000a

Σε βρετανικά συμφέροντα φαίνεται να επιστρέφει η TVR, σύμφωνα με πληροφορίες που «τρέχουν» στο διαδίκτυο…

H TVR είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή σπορ μοντέλων από το 1947. Σήμα κατατεθέν η ιδιαίτερη σχεδίαση, οι πολυκύλινδροι κινητήρες και τα σωληνωτά πλαίσια με εκτενή χρήση fiberglass στο αμάξωμα. Λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων από το 2006 δεν έχει κατασκευαστεί κανένα νέο μοντέλο και τον Ιούλιο του 2012 ο Nikolay Smolensky (ο ιδιοκτήτης της TVR από το 2004) πως δεν υπήρχε η δυνατότητα περαιτέρω παραγωγής επιβεβαιώνοντας το τέλος της ιστορικής εταιρίας.

Ωστόσο, ο Smolensky που κατοικεί τώρα στην Βιέννη δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό Autocar πως πριν από μερικές μέρες παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα της TVR σε εταιρία βρετανικών συμφερόντων με έδρα κοντά στο Λονδίνο, δίχως όμως να προβεί σε λεπτομέρειες και το κόστος της πώλησης. Μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω άλμπουμ μπορείτε να δείτε μερικά από τα σημαντικότερα TVR.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!