NEA

Τα μελλοντικά σχέδια της Suzuki!

Suzuki-SX4_2014_1000_t

Το δικό της… Juke θα λανσάρει το 2015 η ιαπωνική εταιρία ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα που ετοιμάζει έως τότε.

Suzuki-S-Cross_Concept_2012_1000eΜετά από μία περίοδο σχετικής… άπνοιας η Suzuki ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη κάνοντας την αρχή από το φθινόπωρο με το νέο SX4 και αργότερα με ένα crossover μοντέλο που θα δούμε το 2015 για να αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο του Nissan Juke. Μάλιστα, το επερχόμενο Suzuki θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Ουγγαρία, μαζί με το μεγαλύτερο SX4 S-το οποίο πλέον τοποθετείται απέναντι στο Qashqai.

Νωρίτερα, θα λανσαριστεί ένα νέο μοντέλο που δούμε το 2014 θα αντικαταστήσει τα Alto και Splash για να αντιμετωπίσει κλασικά πλέον city cars όπως είναι το τρίδυμο των Seat Mii/Skoda Citigo/VW Up!. Θα κατασκευάζεται στην Ταϋλάνδη και θα έχει την πρακτικότητα του Splash και θα είναι οικονομικό όσο το Alto.

Ένα νέο μοντέλο με mini MPV χαρακτήρα θα έχει τα φόντα να ανταγωνιστεί τα πιο πρακτικά Nissan Note, Toyota Verso και Renault Capture, ενώ θα διαθέτει σημαντικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ από το Swift. Το τελευταίο θα περάσει από ένα facelift τέλος του έτους ενώ θα δούμε και τετρακίνητες εκδόσεις, μία και με ψευδό εκτός δρόμου χαρακτηριστικά.

Τα Grand Vitara και Jimny θα πορευτούν ως έχει αλλά το τελευταίο θα χρειαστεί οπωσδήποτε σύστημα ESP καθώς θα πρέπει να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς της E.E., όπως θα δούμε προσεχώς σε σχετικό άρθρο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!