NEA

Tα πρώτα στοιχεία για το νέο Toyota Prius!

Toyota-Prius_Plug-in_Hybrid_2013t

Στο στάδιο της εξέλιξης βρίσκεται ο αντικαταστάτης του Prius που πιθανότητα θα παρουσιαστεί αρχές 2014 στην έκθεση του Ντιτρόιτ…

TOYOTA-PRIUS-NEW-1aΚαι μπορεί τα αρχικά Prius της επόμενης γενιάς να κυκλοφορούν με βαρύ καμουφλάζ, αλλά παρόλα αυτά μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως το αμάξωμα θα είναι πιο χαμηλό, κατά συνέπεια και πιο αεροδυναμικό, σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Παράλληλα η κίνηση αυτή θα βελτιώσει τις αναλογίες και την αισθητική του, που ποτέ δεν ήταν το δυνατό χαρτί του υβριδικού Toyota.

TOYOTA-PRIUS-NEW-2aΣε σχέση με το τωρινό Prius, μεγάλες θα είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό, μιας και ακριβώς όπως συνέβη και με την τελευταία γενιά του Yaris, ο (ψηφιακός) πίνακας οργάνων στο κέντρο του ταμπλό εγκαταλείπεται και υιοθετείται ένας πιο συμβατικός στην κλασική θέση μπροστά από τον οδηγό. Για το τελευταίο πάντως υπήρχε μια ένδειξη από το πρωτότυπο NS4 που αποτέλεσε κατά κάποιον τρόπο προπομπό του νέου Prius, κάτι που ισχύει και για το πιο παλιό FT-Bh.

Σε ότι αφορά το σύστημα πρόωσης, όπως είναι λογικό, δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις και τις αλλαγές του. Το βέβαιο είναι πως οι συσσωρευτές θα έχουν αυξημένη χωρητικότητα και μικρότερο βάρος ενώ στάνταρ θα είναι και η plug-in φόρτιση. Έτσι το καινούργιο Toyota Prius θα είναι περίπου 50 kg πιο ελαφρύ, γεγονός που είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!