NEA

Μπείτε στην κλήρωση για έναν βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας!

Basic CMYK

Κάντε κλικ στις εικόνες και στη συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα της εφαρμογής. Συμπληρώστε στο κατάλληλο πεδίο το email σας και 3 τυχεροί θα κερδίσουν στις 16/7 από έναν βιολογικό καθαρισμό στα καταστήματα Bio Car Care!

Bio Car Care (2)Η Bio Car Care είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την περιποίηση αυτοκινήτων. Το κατάστημα βρίσκεται στον Περισσό, στην οδό Νίγδης 39 και Άγγελου Σικελιανού 16, στην περιοχή του Αγίου Ευσταθίου, απέναντι από την ALPHA BANK. Με άρτια και υπεύθυνη εξυπηρέτηση η Bio Car Care προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

  • Βιολογικός καθαρισμό εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου, δηλ. σαλόνι, καθίσματα, ουρανός, ταμπλό, πόρτες, πορτμπαγκάζ.
  • Περιποίηση πλαστικών σημείων με προϊόντα SONAX.
  • Tοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών MADICO USA στις γυάλινες επιφάνειες για πλήρη προστασία από τον ήλιο. Επίσης παρέχεται βεβαίωση και εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις μεμβράνες.
  • Γυάλισμα εξωτερικού χρώματος και κέρωμα με χρωμοαλοιφή SONAX.
  • Ξεθάμπωμα φαναριών.
Για να μπείτε στην κλήρωση κάντε κλικ στις φωτογραφίες ή ακολουθείστε τον υπερσύνδεσμο http://woobox.com/x54zgo. ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα 3 βήματα της εφαρμογής για να συμμετέχετε στην κλήρωση!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-2713121 – 6972228822. Υπεύθυνος καταστήματος: Μιχάλης Διονυσάκης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BIO CAR CARE.
Πλήρης εσωτερικός βιολογικός καθαρισμός όλων των μερών του αυτοκινήτου, δηλ. καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, σαλόνι, αφαίρεση σκληρών λεκέδων από ταπετσαρίες, μοκέτες, ταμπλό, πλαστικά, πλαϊνές πόρτες, ζώνες, ουρανός, πορτμπαγκάζ. Ο καθαρισμός γίνεται με κορυφαία προϊόντα της αγοράς. Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού περνιούνται όλα τα πλαστικά μέρη με ειδικό γαλάκτωμα το οποίο τα προστατεύει και τα ενυδατώνει. Επίσης καθαρίζονται και ανανεώνεται το σύστημα κλιματισμού και της κυκλοφορίας στο όχημα με ειδικό σπρέι, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα.

ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Κάντε το αμάξι σας αστραφτερό, με επαγγελματικό γυάλισμα-κέρωμα που επαναφέρει το χρώμα, εξαφανίζει τις επιφανειακές γρατζουνιές, σημάδια, ανεπιθύμητες κουτσουλιές πτηνών και δίνει λάμψη και προστασία στο χρώμα του αυτοκινήτου σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Bio Cara Care χρησιμοποιεί την τεχνολογία ΝΑΝΟ-PRO της SONAX, η οποία προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά και την όξινη βροχή, απωθώντας το νερό.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Οι αντιηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων της MADICO USA βοηθούν στην:

  • Μείωση της θερμοκρασίας της καμπίνας του αυτοκινήτου.
  • Ταχύτερη ψύξη του χώρου από το κλιματιστικό.
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, καθώς μειώνεται η λειτουργία του κλιματιστικού.
  • Προστασία επιβατών και πλαστικών από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA / UVB.
  • Μείωση της αντηλιάς βοηθώντας στην ποιοτικότερη και ασφαλέστερη οδήγηση.
  • Βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου σας.
  • Συγκρατούν τα θραύσματα του τζαμιού σε περίπτωση ατυχήματος.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!