NEA

Ford Mustang US Air Force Thunderbirds στα χρώματα του πολέμου!

U.S. Air Force Thunderbirds Edition 2014 Ford Mustang GT

Ένα Ford Mustang GT γεννημένο την 4η Ιουλίου παρουσίασε πριν από μερικές μέρες η αμερικανική εταιρία για να γιορτάσει την εθνική επέτειο…

Ο πατριωτισμός είναι μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση για τους Αμερικανούς που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα τι εστί μάρκετινγκ. Έτσι, η Ford δεν έχασε την ευκαιρία της 4ης Ιουλίου και παρουσίασε ένα μοναδικό Ford Mustang GT για να γιορτάσει τα 60 χρόνια των Thunderbirds (της διάσημης ιπτάμενης ομάδας επιδείξεων, της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας).

Το ειδικό Mustang GT US Air Force Thunderbirds ξεχωρίζει από τη βαφή του αμαξώματος στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας (όπως και το F16), τα σήματα των Thunderbirds και το αεροδυναμικό kit. Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογος πατριωτικός αέρας και όταν ανοίγουν οι πόρτες στην άσφαλτο δημιουργείται μέσω LED η σκιά ενός μαχητικού τζετ.

Ως γνήσιος πατριώτης το ειδικό Mustang δεν θα μπορούσε παρά να κινείται από τον «εθνικό» τους V8 (5-λίτρος με 418 PS και 529 Nm δίχως υπερτροφοδότηση) ενώ ο πλειστηριασμός του ολοκληρώνεται 1η Αυγούστου.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!