NEA

Δείτε τι τραβάει μία δύσμοιρη Lamborghini Aventador!

lambo london flame

Συνήθως οι οδηγοί των supercar δεν είναι οι άνθρωποι που μπορούν να τιμήσουν την αξία των αυτοκινήτων τους αλλά εκείνοι που απλά διαθέτουν το τίμημα για να τα αποκτήσουν…

Στο Λονδίνο κυκλοφορούν εκατομμύρια άνθρωποι… όπως και εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια πόλη όπου καθημερινά παρελαύνουν δεκάδες supercar σε διάφορα σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και συνηθίζουν να παρκάρουν έξω από το Harrods, όπως φαίνεται στο τελευταίο βίντεο του άρθρου. Στο παρακάτω θα δείτε μια μωβ με πορτοκαλί φωσφοριζέ  «περιελίξεις» (γούστο και αυτό) Lamborghini Aventador να μαρσάρει και να βγαίνουν φλόγες από την εξάτμιση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εν λόγω Lamborghini των 350.000 στερλινών ανήκει στον Nasser Al-Thani, γόνος της πρωθυπουργικής οικογένειας του Κατάρ. Ο 24χρονος κατάφερε να χαρεί και να εντυπωσιάσει τους Λονδρέζους με  το νέο του παιχνιδάκι για περίπου 48 ώρες πριν τον τσιμπήσει η αστυνομία. Η οποία κατάσχεσε την Lamborghini επειδή ο οδηγός της δεν είχε τα κατάλληλα έγγραφα ιδιοκτησίας ενώ απουσιάζει και η εμπρός πινακίδα κυκλοφορίας.

Ανευθυνότητα ή βλακεία; Πείτε το όπως θέλετε, αφού η Lambo του Al-Thani έχει κατασχεθεί και άλλες φορές ενώ δεκάδες είναι οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Από την άλλη, η λονδρέζικη αστυνομία είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους κατασχέσεις (οδηγών supercar με επιδεικτική συμπεριφορά) έχοντας καταγράψει περίπου 10.300 παρόμοια περιστατικά από τον Οκτώβριο του 2011!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!