ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Φινλανδίας, έγινε του Σεμπαστιάν!

RALLY - WRC Rally Finland

Και φέτος το πρωτάθλημα φαίνεται να πηγαίνει στα χέρια ενός Σεμπαστιάν, όχι του Λεμπ αλλά του Οζιέ!

RALLY - WRC Rally FinlandΤην 12η και 5η νίκη στα οκτώ φετινά Ράλι πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen κυριάρχησε στη Φινλανδία κερδίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τον αγώνα και διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμα έναντι των διωκτών του στο WRC. «Ήταν ένα όνειρό μου να κερδίσω αυτό το Ράλι», δήλωσε ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen, που έγινε μόλις ο πέμπτος μη Σκανδιναβός που κερδίζει στη Φινλανδία.

RALLY - WRC Rally FinlandΟ Οζιέ κέρδισε στις 12 από τις 23 ειδικές διαδρομές του αγώνα αφήνοντας πίσω του τα δύο Ford, με τον Τιερί Νουβίλ και τον Μαντς Όστμπεργκ. Ο τελευταίος έχασε περισσότερα από 20’’, όταν στην 22η ειδική βγήκε από το δρόμο για να αποφύγει έναν βράχο. Μεγάλος άτυχος ήταν ο Κρις Μέεκε, που αν και πέμπτος μέχρι την 21η ειδική διαδρομή, όταν το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε τέσσερις φορές δίχως-ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος ή ο συνοδηγός του. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών ενώ απομένουν ακόμη πέντε αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν και ο επόμενος θα γίνει 23-25 Αυγούστου στη Γερμανία. Περισσότερα-πηγή: sport-fm.gr

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!