NEA

Audi A3 1.6 TDI Ultra, το πιο οικονομικό Άουντι!

Standaufnahme    Farbe: Gletscherweiss

Το Audi A3 1.6 TDI ultra είναι το πιο οικονομικό (με μέση κατανάλωση μόλις 3,2 lt/100km) και το πιο καθαρό (με εκπομπή CO2 85 g/km) μοντέλο της Audi.

Μάλιστα είναι και το πρώτο που χρησιμοποιεί την επωνυμία ultra, που θα συνοδεύει τις πιο οικονομικές εκδόσεις όλων των Audi, τόσο με κινητήρα βενζίνης όσο και πετρελαίου. Το A3 ultra, λοιπόν, κινείται από τον 1.600 ντίζελ της μάρκας που για την περίσταση αποδίδει 110 PS, ενώ προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η εντυπωσιακή τιμή κατανάλωσης το βάρος έχει περιορισθεί -και με την εκτεταμένη χρήση ελαφριών συνθετικών υλικών- στα 1.205 kg.

Παράλληλα η χαμηλωμένη (κατά 15 mm) ανάρτηση σε συνδυασμό με τις φούστες S-line στα μαρσπιέ βελτιώνουν την αεροδυναμική, ενώ τα μέτρα ultra ολοκληρώνονται με τα λάστιχα χαμηλού συντελεστή τριβής όσο και από μια πιο μακριά σχέση μετάδοσης του κιβωτίου του νέου Audi A3 1.6 TDI ultra.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!