NEA

BMW i8, οι πρώτες παραγωγής!

BMW i8 production car (2)

Αυτές είναι οι πρώτες δύο φωτογραφίες του i8 παραγωγής που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικές μέρες πριν την πλήρη αποκάλυψη…

BMW i8 production car (1)Μέχρι τώρα το BMW i8 το είχαμε δει με βαρύ καμουφλάζ αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι δύο πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου που θα μπει στην παραγωγή και θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Τι δείχνουν οι πρώτες εικόνες; Κάποιες βασικές διαφορές σε σχέση εμ το αρχικό πρωτότυπο που εναρμονίζονται με το σήμερα. Έτσι, τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος δείχνουν σαφώς πιο αρμονικά, ενώ οι πιο σημαντικές τροποποιήσεις εντοπίζονται από το πλάι μια και το κρύσταλλο στις πόρτες έχει περιοριστεί στα παράθυρα.

Αξιοσημείωτο είναι το άνοιγμα των θυρών σε στιλ «LSD» (Lamborghini Style Doors) αποκαλύπτοντας ένα εσωτερικό με άποψη BMW χάρη στον σήμα κατατεθέν πλέον επιλογέα της μετάδοσης, την κεντρική κονσόλα, το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Νέα στοιχεία αναμένονται προσεχώς ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τιμή πώλησης που θα ξεπερνά τις 150.000€. Μέχρι νεωτέρας διαβάστε σε προηγούμενο άρθρο μας για την τεχνολογία που κρύβει το BMW i8.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!