NEA

Land Rover, ανανέωση για το Discovery!

LAND-ROVER-DISCOVERY-FACELIFT-2

Το Discovery, το πιο κλασικό και πιο παλιό πλέον στη γκάμα της Land Rover -το Defender είναι σε δική του, ξεχωριστή κλάση- ανανεώνεται σε σημαντικό βαθμό.

LAND-ROVER-DISCOVERY-FACELIFT-3Έτσι λοιπόν αποκτά νέα μάσκα που παραπέμπει σε κάποιο βαθμό και στα Range, που συνδυάζεται και με καινούργιους προφυλακτήρες και προβολείς (μαζί με φώτα ημέρας LED), με αποτέλεσμα από μπροστά να δείχνει σαφώς πιο σύγχρονο. Επιπλέον στο καπό δεν αναγράφεται πλέον Land Rover αλλά Discovery, καθώς σε πολλές χώρες η συγκεκριμένη επωνυμία είναι ιδιαίτερα δυνατή.

LAND-ROVER-DISCOVERY-FACELIFT-1Από κει και πέρα το Disco σε συνδυασμό με τον V6 diesel των 3.000 κυβικών και των 256 ίππων έχει γίνει πιο οικονομικό και καθαρό -213 τα γραμμάρια του CO2, αλλά ας μην ξεχνάμε το βάρος των 2,5 τόνων και την τετρακίνηση- όλες οι εκδόσεις εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, καθώς και με start stop. Παράλληλα το ανανεωμένο Land Rover Discovery θα έχει και καινούργιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό τόσο σε ότι αφορά την ασφάλεια όσο και το infotainment.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!