NEA

Bentley Continental GT V8 S, ακόμη πιο δυνατή!

Bentley-Continental-GT-V8-S-Frankfurt-2013 (10)

H GT V8, η «βασική» έκδοση της Bentley Continental, αποκτά μια πιο δυνατή εκδοχή, η οποία ονομάζεται S…

Mε τον τρόπο αυτό η βρετανική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της VW ακολουθεί την γενική πρακτική των κατασκευαστών πολυτελείας να παρουσιάζουν όλο πιο exclusive και βέβαια και πιο ακριβές παραλλαγές των μοντέλων τους.

Η Continental GT V8 S λοιπόν κινείται από τον ίδιο, καινούργιο V8 των 4.000 cc που φυσικά χρησιμοποιείται και σε άλλα μοντέλα του ομίλου (Audi S8 και RS6), ο οποίος για την περίσταση έχει φτάσει τους 528 PS. Και τα 680 Nm, γεγονός που σημαίνει μια αύξηση 21 PS και 20 Nm σε σχέση με την απλή εκδοχή.

Η ενδυνάμωση του κινητήρα, που μειώνει το χρόνο για το 0-100 στα 4,5 sec για το κουπέ και στα 4,7 για το κάμπριο (τελική 309 και 307 αντίστοιχα), συνδυάζεται και με μια χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 10 mm, αλλά και με κάποιες οπτικές διαφοροποιήσεις. Όπως άλλη αεροδυναμική διαμόρφωση του καλύμματος του πορτμπαγκάζ, διαφορετικά μαρσπιέ και βέβαια 20άρες ζάντες και κόκκινες δαγκάνες για τα φρένα.

Επίσης προκειμένου να αντιλαμβάνεται άμεσα και ο οδηγός την πιο σπορ διάσταση της Bentley Continental GT V8 S το ESP είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε να αφήνει περισσότερα περιθώρια και το σύστημα διεύθυνσης είναι πιο άμεσο.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!