NEA

Fiat 500 Zender Corsa Stradale με 240 άλογα!

Zender-500-Corsa-Stradale-1

H Zender παρουσίασε είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει κανείς ξεκινώντας από το δημοφιλές και χαριτωμένο 500ράκι και καταλήγοντας σε μια πολεμική μηχανή…

Σχήμα λόγου, αν και το Corsa Stradale με τα φουσκωμένα του φτερά, το ενιαίο σύνολο καπό εμπρός προφυλακτήρας, το διαχύτη και τη μεγάλη πίσω αεροτομή δείχνει αρκούντως επιθετικό. Και πολεμικό, ενώ το ίδιο στυλ υπάρχει και στο εσωτερικό του, με αλουμινένια πεντάλ, καθίσματα τύπου μπάκετ και δίχρωμες επενδύσεις.

Ανοίγοντας το εμπρός καπό, πρακτικά ανοίγει το μισό αυτοκίνητο μιας και όπως είπαμε είναι ενιαίο με τον προφυλακτήρα, ενώ όλα οι προσθήκες στο αμάξωμα είναι κατασκευασμένες από συνθετικά υλικά ενισχυμένα με ανθρακονήματα, υπάρχει ο γνωστός turbo 1.400 cc των Ιταλών, που με τη βοήθεια των μηχανικών της Zender έχει φτάσει τα 240 PS και τα 335 Nm.

Με τις τιμές αυτές θα έλεγε κανείς πως το κοντό 500ράκι μπορεί σχεδόν να απογειωθεί κι όντως, με μια δόση υπερβολής έτσι είναι, καθώς το 0-100 ολοκληρώνεται σε μόλις 6,5 sec και η τελική του ξεπερνά τα 230 km/h. Το μέλλον του Fiat 500 Zender Corsa Stradale δεν είναι ξεκαθαρισμένο. Οι φήμες λένε ότι οι άνθρωποι της Abarth έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους, αλλά τίποτα παραπάνω, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!