NEA

Datsun Go+, 7θέσιο MPV με 7.000 ευρώ!

DATSUN-GO+-1

Η τιμή του Datsun Go+ προσδιορίζεται γύρω στις 7.000 ευρώ, ενώ και αυτό δεν θα βρει το δρόμο για την Ευρώπη, προς το παρόν τουλάχιστον.

DATSUN-GO+-5Το Datsun Go+, το δεύτερο μοντέλο της Datsun που αναγεννήθηκε παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στην Τζακάρτα της Ινδονησίας με παρόντα τον πολύ Carlos Ghon, τον ισχυρό άντρα ολόκληρου του ομίλου της Renault.

Το Go+ είναι ένα πολυμορφικό με 7 συνολικά θέσεις, καλύτερα 5+2 μιας και αυτές της τρίτης σειράς είναι μόνο για παιδιά, που DATSUN-GO+-4όπως και το hatchback Go βασίζεται στο πλαίσιο του Nissan Micra. Έτσι το μήκος του μόλις που φτάνει τα 4 μέτρα (+20 εκατοστά σε σχέση με το Go), βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το πιο μικρό 7θέσιο του κόσμου, ενώ και εδώ ο κινητήρας θα είναι οι γνωστός βενζίνης των 1.200 κυβικών.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!