NEA

Mercedes-Benz, και GLA Edition 1

Mercedes-GLA-Edition-1-5

Όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό η Mercedes θα παρουσιάσει και για την έναρξη των πωλήσεων του μικρού SUV της, της GLA, μια ειδική έκδοση, την Edition 1.

Mercedes-GLA-Edition-1-2Την οποία θα μπορεί να παραγγείλει κανείς με το που θα ξεκινήσει η συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να την παραλάβει με την έναρξη των πωλήσεων την άνοιξη του 2014. Όπως και οι άλλες Edition 1, έτσι κι αυτή της ολοκαίνουργιας GLA πριμοδοτεί τα στοιχεία της ιδιαιτερότητας και της πολυτέλειας. Με 3 χρωματισμούς για το αμάξωμα, με ζάντες 19 ιντσών AMG, με προβολείς BiXenon και με ξεχωριστές λεπτομέρειες για το εσωτερικό.

Mercedes-GLA-Edition-1-3Η GLA Edition 1 θα είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με όλους τους κινητήρες, οι οποίοι ξεκινούν για αυτούς της βενζίνης από τα 1.600 κυβικά και τα 156 άλογα της GLA 200 και για τους diesel από τα 2,2 λίτρα και τους 135 ίππους της GLA 200 CDI. Και οι δύο βασικές Mercedes GLA είναι προσθιοκίνητες, ενώ τετρακίνητες μπορούν να είναι η 250 (2.000 κυβικά, 211 ίπποι) και η 220 CDI (2.200 κυβικά, 170 ίπποι, 350 Nm).

Με τη συνεργασία του carzine.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!