NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες χασούρες για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων!

Smart-fortwo_1998_1000

Σε αρκετές περιπτώσεις ένα μοντέλο -ασχέτως αν είναι ή όχι πετυχημένο εμπορικά- αρκεί για να επιφέρει σημαντικές ζημιές σε μία εταιρία αυτοκινήτου…

Σε έρευνα που πραγματοποίησε η Sanford C. Bernstein (αμερικανική εταιρία που εξειδικεύεται στις οικονομικές αναλύσεις και αναγνωρισμένη από την Wall Street) φαίνεται ποια μοντέλα τις τελευταίες δεκαετίες ήταν τα πιο ζημιογόνα για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες. Η έρευνα αναφέρει πως μερικά από αυτά επιβάρυναν την εταιρία λόγω του υπέρμετρου μάρκετινγκ και πρόωθησης (smart fortwo) και κάποια άλλα λόγω του πανάκριβου κόστους εξέλιξης (Bugatti Veyron). Μερικά ήταν πολύ προχωρημένα αισθητικά για την εποχή τους (Renault Vel Satis), κάποια απλά δεν έγιναν αποδεκτά από το κοινό (Peugeot 1007) ενώ τα περισσότερα απλά δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στο ανταγωνισμό. Δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον ιστόγραμμα που δημοσιεύτηκε από την Economist.

europe-big-loss-car-companies

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!