NEA

Νέο ρεκόρ από ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

new ev rekord 0-100 in 2,25 sec (1)

Μία ομάδα Ολλανδών σπουδαστών σημείωσε νέο ρεκόρ για το 0-100 με ηλεκτρικό αυτοκίνητο…

new ev rekord 0-100 in 2,25 sec (2)Πολύ λίγα τετράτροχα πιάνουν τα 0-100 km/h σε μόλις 2,15 sec. Ακόμη και ένα μονοθέσιο της F1 χρειάζεται μερικά δέκατα περισσότερα, όσο περίπου ήταν το προηγούμενο ρεκόρ για ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 2,68 sec. «θα ήμασταν ευτυχισμένοι και με ένα 2,30… κανείς μας δεν περίμενε χρόνο στα 2,15» είπε ο Tim de Moree, ο μάνατζερ της ομάδας.

Το Ariel Atom V8, για παράδειγμα, είναι το μοντέλο παραγωγής που επιταχύνει σε 2,3 sec και το ρεκόρ είχε επιτευχθεί το 2010. Το φορμουλάκι του Πολυτεχνείου του Delft είναι πρωτότυπο, με ενσωματωμένους τους ηλεκτροκινητήρες στους τροχούς και με συνδυασμένη ισχύς στους 135 PS. Έχει ξηρό απόβαρο μόλις 145 kg και σημαντικό ρόλο στο ρεκόρ έπαιξε ο μικρόσωμος Marly Kuijpers, ένα από τα μέλη της ομάδας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!