NEA

GM & PSA, επισφραγίστηκε η συνεργασία για κόμπακτ SUV

OPEL-PSA-5-5008

Τα κόμπακτ MPV θα λανσαριστούν το 2016, θα βασίζονται σε πλαίσιο της PSA η οποία θα παρέχει και μηχανικά μέρη ενώ η GM θα έχει τη συνολική επίβλεψη και ευθύνη.

Η GM (δηλ. η Opel) και ο όμιλος PSA (δηλ. οι Peugeot-Citroen) επισφράγισαν την συνεργασία τους που προβλέπει την συμπαραγωγή κόμπακτ πολυχρηστικών MPV (τα Meriva και C3 Picasso ή όπως αλλιώς θα λέγονται οι διάδοχοί τους) στο εργοστάσιο της GM στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Σαραγόσα.

Τα τρία νέα μοντέλα αναμένεται να λανσαριστούν το 2016 και θα διαφοροποιούνται μεταξύ τους, τόσο αισθητικά όσο και στις επιμέρους ρυθμίσεις του σασί (π.χ. ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης). Τα MPV κατηγορίας Β αφορά στη μία συνεργασία ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία επόμενη για μεγαλύτερα πολυχρηστικά όπως είναι τα Opel Zafira, Peugeot 3008 & 5008 καθώς και τα Citroen C4 Picasso & Grand C4 Picasso.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!