NEA

VW, την άνοιξη το φρεσκαρισμένο Polo!

VW-POLO-FL-1

Το ανανεωμένο VW Polo θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Τόκιο το Νοέμβριο, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Απρίλιο.

VW-POLO-FL-3Όπως συμβαίνει σε κάθε τυπικό facelift το «νέο» Polo θα διαφοροποιείται στα σημεία ενώ σημαντικές θα είναι οι αλλαγές είναι στο εσωτερικό όπου ακολουθείται το μοτίβο νέου Golf με πιο μεγάλα όργανα και οθόνη αφής.

Αλλαγές θα έχουμε και κάτω από το καπό όπου θα δούμε τον 3κύλινδρο των 1.000 cc από το up! και στις δύο εκδοχές του -με 60 και 75 PS- ενώ η απόδοση του 1.2 TSI θα αυξηθεί στους 110 PS (από 90) και ο αντίστοιχος 1.4 TSI στους 150 PS (από 140). To GTI θα αποκτήσει κινητήρα 1.800 cc με 185 PS, ενώ οι δύο υφιστάμενοι diesel των 1.200 και 1.600 cc θα αντικατασταθούν από ένα καινούργιο σύνολο 1.4 lt με απόδοση από 75 έως 105 PS.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!