NEA

Στην παραγωγή η McLaren P1!

McLaren P1 officially enters production  (6)

Η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της πρώτης McLaren P1…

McLaren P1 officially enters production  (5)mcΌχι μόνο προχώρησε σε ανακοίνωση της κατασκευής της πρώτης P1 αλλά η McLaren έδωσε στην δημοσιότητα και μερικές φωτογραφίες για να πείσει. Προφανώς λιγότερο εμάς και περισσότερο τους 375 που θα καταβάλουν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσουν το υβριδικό supercar και αν δεν έχετε κάνει ήδη την παραγγελία σας τότε βιαστείτε γιατί για την Ευρώπη απομένουν ελάχιστες διαθέσιμες ακόμη P1…

McLaren P1 officially enters production  (4)Υπενθυμίζετε πως η McLaren P1 διαθέτει V8 3.8 με διπλά τούρμπο σε υβριδική διάταξη με ηλεκτροκινητήρα και την συνδυασμένη ισχύς να φτάνει τους 916 PS και τα 900 Nm. Τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε λιγότερο από 3 sec ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 km/h.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!