NEA

Subaru, επανεκκίνηση για την ελληνική αγορά!

Subaru-XV_Crosstrek_2013_1000_times

Η εταιρία Πλειάδες Motors AE, ο νέος εισαγωγέας αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων και τις τιμές τεσσάρων μοντέλων της…

Ξεκινώντας από το υποκατάστημα λιανικής στην Οδό Πειραιώς 165 στην Αθήνα, η Πλειάδες Motors AE (μέλος του ομίλου Agripan και συμφερόντων Παντελεημονίτη-Χεκιμιάν που μέχρι πρότινος διέθετε μοντέλα Daihatsu) ανακοίνωσε το επαναλανσάρισμα της Subaru στην ελληνική αγορά και την διάθεση των εξής μοντέλων: του νέου Forester (από 31.050€), του Outback (από 44.900€), του XV (από 24.500€, πρόκειται για νέο crossover με ατμοσφαιρικό boxer στα 1,6 lt με ισχύ 114 PS στην βασική έκδοση) και του BR-Z (από 36.850€).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!