NEA

Cadillac Escalade, πολυτέλεια και 4×4 για ΧΧL καταστάσεις!

2015 Cadillac Escalade

Όταν σχεδόν τα πάντα συρρικνώνονται το Cadillac Escalade συνεχίζει να διογκώνεται αποτελώντας μία κατηγορία από μόνο του στα big SUV…

Για την ακρίβεια στα very big SUV μιας και το Cadillac Escalade φτάνει τα 5,17 m στην… κοντή του εκδοχή! Διότι υπάρχει και η μακρύτερη στα 5,70 m με αυξημένο μεταξόνιο και «φορτηγατζίδικους» χώρους. Ενδεικτικά, το πορτμπαγκάζ κυμαίνεται από 1.096 ως 3.412 lt παραπέμποντας σε επαγγελματικό βαν δηλαδή ενώ υπάρχει και 3η σειρά καθισμάτων για 7-θέσια διάταξη.

Το νέο Escalade θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Άντζελες το Νοέμβριο με τον σχεδιασμό του εσωτερικού να συμβαδίζει με τις γοτθικές γωνίες των Cadillac και την τεράστια μάσκα. O διάκοσμος είναι πολυτελής από όποια πλευρά κι αν το δεις με υλικά που κυριαρχούν όπως το δέρμα και το ξύλο ενώ από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας υπάρχουν σχεδόν τα πάντα. Ένα από τα hi-light είναι το ενεργό σύστημα ηχοακύρωσης που εκπέμπει παρόμοιας συχνότητας ήχους επισκιάζοντας τον θόρυβο.

Κάτω από το πομπώδες αμάξωμα των +2,5 τόνων με τις 22άρες ζάντες, υπάρχει η κλασική αμερικάνικη SUV συνταγή με ανεξάρτητο πλαίσιο τύπου σκάλας και άκαμπτο πίσω άξονα, ενώ υπάρχουν και κάποια high tech στοιχεία, όπως τα εμπρός ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ μπροστά. Επιλογές δεν υπάρχουν καθώς υπάρχει μία και μόνο έκδοση κινητήρα -ο V8 6.2 που αποδίδει 420 PS και 623 Nm ροπής- με την κίνηση να περνά στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς μέσω μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!