NEA

Mercedes-Benz, νέα έκδοση με 1.500άρη ντίζελ για την CLA!

CLA 250 Sport; polarsilber metallic magno; 2013

Μαζί με την άκρως ενδιαφέρουσα και μικρότερη ντίζελ CLA η γερμανική εταιρια ανακοίνωσε και νέες βενζινοκίνητες με 211 άλογα!

Mercedes-Benz CLA 180 Zirrusweiß  /  Mercedes-Benz CLA 180 cirrH Mercedes συμπληρώνει τη γκάμα των πιο μικρών μοντέλων της με καινούργιες εκδόσεις, από τις οποίες αυτή που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για την ελληνική αγορά είναι η CLA 180 CDI. Πρόκειται για τη νέα βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση του όμορφου τετράθυρου κουπέ της γερμανικής εταιρείας, η οποία κινείται από τον τετρακύλινδρο turbo των 1.500 cc που χρησιμοποιείται και στην Α180 CDI.

MERCEDES-CLA-180-CDI-1Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το γνωστό και επιτυχημένο σύνολο της Renault, που κινεί από το Clio μέχρι και το Megane καθώς και μοντέλα της Nissan (Juke, Qashqai), αποδίδει για την περίσταση 109 ίππους και 260 Nm ροπής και παρουσιάζει μια επίσημη μέση κατανάλωση της τάξης των 3,9 lt/100 km. Όσο για τις επιδόσεις της CLA 180 CDI σημειώστε ένα 11,6 sec για το «0-100» και μια τελική 205 km/h.

Σαφώς πιο γρήγορες είναι οι CLA 250 Sport και CLA 250 Sport 4Matic, με το δίλιτρο κινητήρα βενζίνης των 211 PS. Το Sport συνίσταται σε εμπρός ανάρτηση σχεδίασης AMG, ανάλογα προσαρμοσμένη πίσω ανάρτηση, καθώς και σε επιμέρους ρυθμίσεις σε κινητήρα και κιβώτιου για χάρη του σπορ χαρακτήρα. Αισθητικά η εμφάνιση είναι η γνωστή AMG Sport με κάποια επιπλέον στοιχεία, ενώ το 4Matic είναι φυσικά ένδειξη για τετρακίνηση. Αντίστοιχη έκδοση 250 Sport 4Matic θα έχει και η A-Class.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!