NEA

Lamborghini Veneno Roadster και επισήμως!

Lamborghini-Veneno-Roadster-official-photos (7)

Μετά την πρώτη διαρροή στο διαδίκτυο έρχεται και η… επίσημη επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες…

Λένε πως για όλα υπάρχει πελάτης. Και το σίγουρο είναι πως κάποιος θα βρεθεί για να αγοράσει την Veneno Roadster η οποία θα παραχθεί σε μόλις 9 κομμάτια με προ φόρων τιμή πώλησης στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ! Έτσι και αλλιώς στο μάτι ενός συλλέκτη η Veneno (η κουπέ υπάρχει σε μόλις 4 αυτοκίνητα με το 1 να ανήκει στην ίδια την εταιρία) μοιάζει σαν ένα κομψοτέχνημα απείρου κάλλους που με τον καιρό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία (ψάξτε να δείτε πόσο κοστίζει μία Reventon).

Επί της ουσίας η Veneno Roadster διαφέρει στην απουσία της οροφής όπου υπάρχει μόνο ένα roll bar για λόγους ασφαλείας ενώ κατά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά πέρα από κάποιες ενισχύσεις στο παρμπρίζ και σε κάποια άλλα σημεία του σασί. Έτσι, η Veneno Roadster εξοπλίζεται με τον V12 των 6,5 lt που αποδίδει 750 PS. Για την επιτάχυνση του απόβαρου των 1.490 kg από στάση έως τα 100 km/h απαιτούνται μόλις 2,9 sec ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 355 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!