NEA

Mercedes-Benz, γεύση από νέα C-Class!

New-Mercedes-C-Class-Sedan-2014 (1)

Τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν το εσωτερικό της επερχόμενης νέας C-Class δημοσίευσε στο διαδίκτυο η γερμανική εταιρία…

Μέχρι να γίνει η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της νέας C-Class στο κοινό της έκθεσης του Detroit τον Ιανουάριο η Mercedes-Benz θα δίνει στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες. Έτσι, μόλις πριν από μερικές ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν οι πρώτες που δείχνουν το εσωτερικό της νέας C-Class.

Η αρχική εντύπωση παραπέμπει στο ταμπλό της νέας A-Class αλλά υπάρχουν αρκετές διαφορές που προσεγγίζουν περισσότερο το premium στοιχείο και λιγότερο το σπορ. Για παράδειγμα, οι ακτινωτοί αεραγωγοί έχουν αντικατασταθεί από πιο κλασικούς, ο πίνακας οργάνων έχει ανεξάρτητα βυθισμένα όργανα, το χειριστήριο πολυμέσων έχει το σχήμα ενός mouse ενώ η κεντρική κονσόλα έχει μια πιο μινιμάλ εικόνα με λιγότερους διακόπτες.

Επίσης, τα υλικά φαίνεται να είναι πολύ ανώτερα ποιοτικά ενώ στάνταρ θα είναι η οθόνη 7 ιντσών (προαιρετικά θα υπάρχει και έγχρωμη 8,4 ιντσών). Το σύστημα κλιματισμού έχει έξυπνη διαχείριση μιας και όταν η C-Class διασχίζει ένα τούνελ (αυτό το γνωρίζει από τα δεδομένα του navi) το σύστημα επανακυκλοφορεί τον ίδιο αέρα φράζοντας την εισαγωγή ώστε να μην εισέρχεται μείγμα καυσαερίων.

Μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια που αναφέρεται είναι πως η νέα C-Class θα είναι ελαφρύτερη έως 100 kg από το τωρινό μοντέλο προσφέροντας έως 20% μικρότερη κατανάλωση. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα θα υπάρχει αερανάρτηση Airmatic με τέσσερα προγράμματα (Comfort, ECO, Sport και Sport Plus) ενώ θα υπάρχει αυτόματη ρύθμιση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος για καλύτερη αεροδυναμική στις υψηλές ταχύτητες.

Με μικρή χρονική διαφορά η Mercedes δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες του νέου V-Class που θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στην Γενεύη και θα αντικαταστήσει την επιβατική έκδοση του Viano. Αργότερα θα ακολουθήσει και επαγγελματική έκδοση του V-Class που θα αντικαταστήσει το Vito.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!