NEA

Porsche, ετοιμάζει 4κύλινδρες Boxster & Cayman!

Cayman S

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας οι τετρακύλινδροι δεν θα χρησιμοποιηθούν στην iconic 911…

PORSCHE-2-4-CYLINDERH Porsche στα πλαίσια της λογικής του downsizing και των πλεονεκτημάτων που αυτό επιφέρει από πλευράς κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων δεν αποκλείει στο, όχι και τόσο απότερο, μέλλον να περιλάβει στη γκάμα των αμιγώς σπορ μοντέλων της και τετρακύλινδρες εκδόσεις. Και μάλιστα όχι με συμβατικά σύνολα όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τις 924/ 944/ 968 αλλά με boxer, όπως αρμόζει στην παράδοση της μάρκας και με πιθανότερη χωρητικότητα τα 2.000 κυβικά. BoxsterΣύμφωνα με τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας οι τετρακύλινδροι δεν θα χρησιμοποιηθούν στην iconic 911 που είναι το σημείο αναφοράς για την Porsche εδώ και μισό αιώνα, αλλά στις μικρότερες Cayman και Boxster. Παράλληλα οι μηχανικοί της μάρκας ασχολούνται και με την εξέλιξη plug-in υβριδικών συστημάτων, τα οποία μετά την 918 και την Panamera θα χρησιμοποιηθούν και στην Cayenne, ενώ για την 911 το θέμα που τίθεται είναι το επιπλέον βάρος που ακολουθεί τη χρήση τους.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!