NEA

Jeep, τέλος οι άκαμπτοι για το Wrangler!

2016 Jeep Wrangler to lose the solid axles to reduce weight

Η αμερικανική εταιρία θα καταργήσει τους άκαμπτους άξονες της ανάρτησης για να εξοικονομήσει βάρος…

Η Jeep εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μια ριζική αλλαγή από το 2016 (θα συνδυαστεί με την ανανέωση του μοντέλου) αντικαθιστώντας τους άκαμπτους άξονες -στην εμπρός και πίσω ανάρτηση- του Wrangler από πολλαπλούς συνδέσμους, όπως άφησε να εννοηθεί ο CEO της εταιρίας Mike Manley σε δηλώσεις του στον αμερικανικό Τύπο.

Η αλλαγή αυτή θα γίνει στο πλαίσιο της εξοικονόμησης βάρους και της βελτίωσης των οδικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου στην άσφαλτο. Ωστόσο, η εν λόγω ανάρτηση αποτελεί σήμα κατατεθέν του Wrangler και προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη ελευθερία άρθρωσης και κατά συνέπεια κορυφαία 4×4 δυνατότητες όσο κανένας άλλο τύπος. Τουλάχιστον στο Wrangler…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!