ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

LuK RepSet 2CT για 6-τάχυτο κιβώτιο μοντέλων Renault

Το LuK RepSet® 2CT –η λύση επισκευής από τη LUK  για ξηρό διπλό συμπλέκτη , εδώ για αυτοκίνητα Renault με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων (DC4).

Η γερμανική εταιρία εισάγει μια νέα λύση επισκευής για συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη καθώς και ένα ειδικό εργαλείο LuK για τον επαγγελματία…
Το βασικό εργαλείο LuK – αυτό είναι η καρδιά του ολοκληρωμένου συστήματος του εργαλείου. Περιέχει τα βασικά εργαλεία που χρειάζονται για όλες τις επισκευές του διπλού ξηρού συμπλέκτη της LuK.
Το βασικό εργαλείο LuK. Αυτό είναι η καρδιά του ολοκληρωμένου συστήματος που περιέχει τα βασικά μέρη που χρειάζονται για όλες τις επισκευές του διπλού ξηρού συμπλέκτη της LuK.

Με το LuK RepSet 2CT για αυτοκίνητα Renault (6-τάχυτη μετάδοση DC4) η Schaeffler Automotive Aftermarket έχει πλέον εξελίξει ακόμα μία λύση επισκευής για συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη. Οι ειδικοί του Aftermarket παρουσίασαν για πρώτη φορά τη νέα λύση επισκευής στην πρόσφατη έκθεση Equip Auto στο Παρίσι. Αυτή η νέα λύση επισκευής επιτρέπει στα ανεξάρτητα συνεργεία να επισκευάζουν τα συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη των αυτοκινήτων της Renault – πιο συγκεκριμένα τα Mégane III και Scénic III με κινητήρες K9K. Στην έκθεση βρισκόταν επίσης το συμπληρωματικό Ειδικό Εργαλείο της LuK για επαγγελματική εξαγωγή και τοποθέτηση του ξηρού διπλού συμπλέκτη.

Με την εισαγωγή της λύσης επισκευής LuK RepSet 2CT για τα αυτοκίνητα της  Renault (6-τάχυτη μετάδοση DC4), η Schaeffler Automotive Aftermarket συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα της για την επισκευή συστημάτων ξηρού διπλού συμπλέκτη. Οι ειδικοί του Aftermarket είχαν ήδη εισάγει μια λύση επισκευής για συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη για τα μοντέλα της Audi, Seat, Skoda και Volkswagen με 7-τάχυτο κιβώτιο ήδη από τον προηγούμενο χρόνο.

Το LuK RepSet® 2CT για 6-τάχυτη μετάδοση Renault  (DC4) – τα ελατήρια και οι ενεργοποιητές είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν μαζί από το εργοστάσιο, οπότε θα πρέπει να ταιριάζουν και κατά την εγκατάσταση του συστήματος εμπλοκής.
Το LuK RepSet 2CT για 6-τάχυτη μετάδοση Renault (DC4). Τα ελατήρια και οι ενεργοποιητές είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν μαζί από το εργοστάσιο, οπότε θα πρέπει να ταιριάζουν και κατά την εγκατάσταση του συστήματος εμπλοκής.

Όλες αυτές οι λύσεις επισκευής LuK RepSet 2CT είναι πρακτικές και ολοκληρωμένες. Πέραν του διπλού συμπλέκτη, παρέχονται και τα πολύ εξειδικευμένα εξαρτήματα για την επαγγελματική αντικατάσταση του αντίστοιχου συστήματος διπλού συμπλέκτη.  Καθώς είναι πιθανό να υπάρξει φθορά και στο σύστημα εμπλοκής, η λύση επισκευής της LuK δεν περιλαμβάνει μόνο τους οδηγούς, τους δακτύλιους ασφάλισης και τις βίδες, αλλά επιπλέον τα δίχαλα και τα ρουλεμάν εμπλοκής και ενεργοποίησης.

Επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Equip Auto το συμπληρωματικό ειδικό εργαλείο από τη Schaeffler Automotive Aftermarket, το οποίο επιτρέπει το συνδυασμό όλων των μονάδων για την επαγγελματική επισκευή των σημερινών και μελλοντικών συστημάτων διπλού ξηρού συμπλέκτη. Αυτό δίνει στα συνεργεία ένα βασικό εργαλείο με επιπλέον μονάδες, το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την επισκευή όλων των συστημάτων ξηρού διπλού συμπλέκτη. Αυτό το βασικό εργαλείο, σε συνδυασμό με ειδικά για κάθε αυτοκίνητο σετ εργαλείων, προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση.

Το ειδικό εργαλείο της LuK για τα αυτοκίνητα της Renault με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων (DC4) – από τη Schaeffler Automotive Aftermarket. Αυτά τα εργαλεία είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν μαζί με το σετ του βασικού εργαλείου της LuK
Το ειδικό εργαλείο της LuK για τα αυτοκίνητα της Renault με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων (DC4) από τη Schaeffler Automotive Aftermarket. Αυτά τα εργαλεία είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν μαζί με το σετ του βασικού εργαλείου της LuK.

Για τους πελάτες που χρησιμοποιούν το παλιότερο εργαλείο  (Κωδ. 400 0240 10) οι ειδικοί του Aftermarket έχουν δημιουργήσει και εδώ μια λύση. Υπάρχει μια ειδική μονάδα η οποία, σε συνδυασμό με το προηγούμενο εργαλείο, εξασφαλίζει το ίδιο τεχνικό επίπεδο.

Επιπλέον, με το ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης, τα τεχνικά φυλλάδια, τις λεπτομερείς οδηγίες επισκευής και τα εκπαιδευτικό βίντεο που δείχνουν πώς να αντικαταστήσεις έναν διπλό συμπλέκτη  – η Schaeffler Automotive Aftermarket επιτρέπει πλέον στα ανεξάρτητα συνεργεία παγκοσμίως να επισκευάσουν διπλούς συμπλέκτες LuK. Επιπλέον, γίνεται εφικτή, γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά, ελαχιστοποιώντας περιπτώσεις λάθους και δημιουργώντας οικονομικά οφέλη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!