NEA

Subaru, με πρωτότυπο Legacy στο L.A.!

Subaru-Legacy_Concept_2013_1000 (1)

Με ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο η ιαπωνική εταιρία σκοπεύει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στην αμερικανική έκθεση…

Την επόμενη εβδομάδα το αυτοκινητικό ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην έκθεση του Λος Άντζελες όπου θα δούμε αρκετά νέα μοντέλα (όπως το νέο ΜΙΝΙ) αλλά και ενδιαφέρονται concept cars όπως το Legacy (δίπλα στο Impreza WRX παραγωγής). Το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί αφενός γιορτάζει τα 25 χρόνια της πορείας του δημοφιλούς στις ΗΠΑ σεντάν και αφετέρου προϊδεάζει για τη νέα γενιά που θα δούμε του χρόνου.

Το Subaru Legacy Concept προκαλεί εντύπωση με το μεγάλο του μήκος (4930 mm) αλλά και το μεταξόνιο των 2880 mm που προμηνύει μεγάλους χώρους. Σχεδιαστικά οι γραμμές του αμαξώματος δίνουν την εντύπωση ενός τετράθυρου κουπέ και αυτή η φιλοσοφία αναμένεται να περάσει και στο μοντέλο παραγωγής. Έχει γίνει γνωστό πως θα διατηρηθεί η στάνταρ «συμμετρική» τετρακίνηση ενώ η Subaru κάνει λόγο για το νέο σύστημα EyeSight (σύστημα πρόληψης και αποφυγής με σύγκρουση με πεζό) που είχε παρουσιάσει η εταιρία πριν από ένα χρόνο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!