ΑΓΩΝΕΣ

GP ΗΠΑ, στο ίδιο έργο θεατής…

vettel usa 2013

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη του και 12η τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο 18o γκραν πρι της χρονιάς στην πίστα Circuit of the Americas των ΗΠΑ. Το ένα-τρία έκανε η Red Bull.

Τη 12η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και όγδοη συνεχόμενη (!) πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο γκραν πρι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην εντυπωσιακή πίστα “Circuit of the Americas”. Ο πρωταθλητής είναι ο μοναδικός πιλότος που έχει οχτώ συνεχόμενες νίκες σε μία σεζόν.

Ο Γερμανός πιλότος έφτασε σε μία άνετη νίκη, αφού από την ώρα που έσβησαν τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης μέχρι την καρό σημαία -56 γύρους μετά- οδηγούσε την κούρσα, έχοντας σε μεγάλη απόσταση πίσω του τον Ρομάν Γκροσάν.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής εκκίνησε πολύ καλά, όπως και ο Γαλλοελβετός πιλότος της Lotus. Ο Ρομάν Γκροσάν αν και ήταν στην τρίτη θέση του γκριντ κατάφερε να προσπεράσει τον πιστό στις κακές εκκινήσεις, Μαρκ Γουέμπερ, και να βρεθεί δεύτερος πίσω από τον Φέτελ, θέση από την οποία είδε την καρό σημαία, με αποτέλεσμα στις ΗΠΑ να ανέβει για έκτη φορά φέτος στο βάθρο.

Ο Γουέμπερ μετά την πρώτη στροφή έπεσε τέταρτος πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον, ωστόσο πριν το πρώτο πιτ στοπ κατάφερε να προσπεράσει τον Βρετανό πιλότο και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας το ένα-τρία για την Red Bull. Την βαθμολογία στο πρωτάθλημα μπορεί να δείτε εδώ ενώ απομένει ένας αγώνας ακόμη για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της Red Bull.

Πηγή: sport-fm.gr

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!