NEA

Mazda, τα πρώτα στοιχεία για το νέο MX-5!

2015-Mazda-MX-5-renders speculations (2)

Ελαφρύτερο, μικρότερο και πιο δυναμικό σε σχεδίαση αναμένεται το νέο MX-5 που βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης…

2015-Mazda-MX-5-renders speculations (1)Στο στάδιο της εξέλιξης και των πρώτων δοκιμών βρίσκεται η νέα γενιά MX-5 (οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες) το οποίο αναμένεται ελαφρώς μικρότερο σε μήκος αλλά και φαρδύτερο ώστε αισθητικά να δείχνει πιο στιβαρό και δυναμικά έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο εξοικονόμησης κιλών θα είναι ελαφρύτερο και θα ζυγίζει κοντά στο τόνο επιστρέφοντας στα επίπεδα του πρώτου MX-5 (1989). Παράλληλα, οι Ιάπωνες επενδύουν στον περιορισμό των εσωτερικών τριβών των κινητήρων τους με στόχο την βέλτιστη κατανάλωση.

MAZDA-MX-5-NEW-3Το σίγουρο για το νέο Mazda MX-5 είναι πως η γκάμα των κινητήρων δεν θα έχει υπερτροφοδότηση καθώς οι ειδικοί της εταιρίας δουλεύουν ήδη πάνω στη νέα γενιά Skyactiv την οποία όμως θα δούμε μετά το λανσάρισμα του μοντέλου (το 2018). Οι νέας γενιάς βενζινοκινητήρες θα έχουν ακόμη πιο υψηλή σχέση συμπίεσης για λειτουργία με ακόμη πιο φτωχό μείγμα. Τέλος, να πούμε πως στο νέο Mazda MX-5 -που θα κυκλοφορήσει το 2015- θα βασίζεται και η Alfa Romeo Spider με την ιταλική εταιρία να επιστρέφει στην πίσω κίνηση μετά από πολλά χρόνια.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!