NEA

Ο Tόμμι Μάκινεν οδήγησε το Korres P4!

korres project 4 presentation caroto photos by gkoutos (20)

Αυτό που είναι άγνωστο στον πολύ κόσμο είναι η αγάπη του Φιλανδού, τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ράλλυ, Τόμμι Μάκινεν , για το Enduro.

Ο Τόμμι βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες μέρες, προκειμένου να οδηγήσει και να αξιολογήσει το πρωτότυπο σπορ όχημα παντός εδάφους “Korres Ρ4” του ομώνυμου project -το οποίο έχουμε παρουσιάσει σε σχετικό άρθρο– μένοντας άναυδος από το αυτοκίνητο του Δημήτρη Κορρέ. Μετά το πέρας της δοκιμής, ο Φιλανδός ζήτησε από το μέλος της ομάδας Κορρέ, Β. Ορφανό, να περιηγηθούν μαζί στα χωμάτινα μονοπάτια και enduro διαδρομές της Αττικής.

Σταθμός εκκίνησης ήταν από τους πρόποδες της Πεντέλης. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε είχε περιπετειώδη, αλλά και ιστορικό χαρακτήρα, αφού περιελάμβανε το αρχαίο λατομείο της Πεντέλης (απ’ όπου εξορύχθηκαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα!), τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόϊ, καθώς και την περιοχή γύρω από τη λίμνη του Μαραθώνα αφού κατέληξαν στον τύμβο της ομώνυμης ιστορικής μάχης.

Οι μοτοσυκλέτες που χρησιμοποίησαν ήταν δύο RXV-550 που προετοιμάστηκαν από τον μηχανικό κ. Λευτέρη Πέρρο. Ο Τόμμι Μάκινεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την ενδιαφέρουσα και απαιτητική διαδρομή, όσο και για την απόδοση της μοτοσυκλέτας του. Όπως χαρατκηριστικά δήλωσε: «…το αυτοκίνητο είναι το επάγγελμά μου, αλλά το χόμπυ μου είναι oι μοτοσυκλέτες enduro!».

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!