NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Lexani Cadillac E4j, για μεγάλα σαλόνια!

Δεν πρόκειται για κάποια εταιρία αυτοκινήτου αλλά για μια που εξειδικεύεται στην μεταποίηση αυτοκινήτων με ανέσεις Learjet!

Lexani-Executive-Vehicles (8)Η Lexani Motorcars κατοικοεδρεύει στην Καλιφόρνια και αναλαμβάνει να σας κάνει το αυτοκίνητο το σας αγνώριστο αρκεί να καταβάλετε το σωστό ποσό. Για την ακρίβεια αρέσκεται σε αμερικανικά SUV, όπως είναι τα θηριώδη Cadillac Escalade και GMC Yukon, με το πρώτο πράγμα που προσθέτει είναι μεμβράνες στα κρύσταλλα ώστε να κρύβουν τη απόλυτη χλιδή από περίεργα βλέμματα.

Στη συνέχεια μπορεί να γίνει ότι «καστομιά» θέλει ο πελάτης περιλαμβάνοντας ξύλο, δέρμα, επιχρυσωμένες λεπτομέρειες κ.λπ., το δάπεδο μπορεί να καλυφτεί με παχιά μοκέτα, τα καθίσματα έχουν ειδικές επενδύσεις παραπέμποντας σε πολυθρόνες μασάζ με πολλαπλές ρυθμίσεις ενώ δεδομένο θεωρείται το ψυγειάκι για σαμπάνιες και λοιπά οινοπνευματώδη. Και για την λιγούρα υπάρχει φούρνος μικροκυμάτων για ένα γρήγορο ζέσταμα του κολατσιού σας!

Φυσικά, το απόλυτο «τζετάδικο» περιβάλλον συμπληρώνεται από προηγμένης τεχνολογίας multimedia εξοπλισμό όπως είναι οι τηλεοράσεις 40 ιντσών, ηχοσυστήματα υψηλής πιστότητας, κονσόλες παιχνιδιών, συνδέσεις internet, συστήματα τηλεδιάσκεψης, συνδεσιμότητα iPhone, iPad και όλα σε ί που μπορεί να φανταστεί κανείς! Όλα αυτά μπορεί να τα αποκτήσει κανείς σε retail συσκευασία –δίχως το mini bar και την TV- με περίπου 195.000 δολάρια ενώ η κορυφαία έκδοση του Lexani Cadillac E4j με όλα τα καλά κοστίζει περίπου 222.000 δολάρια. Τζάμπα πράμα για Learjet σε τέσσερις τροχούς…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!